Živkovićev otac: Ovi su gori od Đurića

Da li je Andrija Živković već prodat Benfiki? Koliko je novca u igri? Ko će sve dobiti novac? Koliko će zaista novca pripasti Partizanu?

Oglasio se i otac Andrije Živkovića, Jovica, koji je demantovao da je postignut dogovor sa Benfikom, a uz to je osuo drvlje i kamenje po aktuelnoj upravi crno-belih.

“Imponuje mi što se ime mog sina dovodi u kontekst sa tako velikim klubom kao što je Benfika, ali ne postoji nikakav dogovor, niti znam o čemu se radi. Zapravo, znam! Radi se o tome da Parrtizan radi Andriji iza leđa, iako smo imali džentlmenski dogovor. Isto tako je radila i uprava na čijem je čelu bio Dragan Đurić, a mogu mirne duše da kažem da su ljudi, koji sada vode Partizan, daleko gori od pomenutih prethodnika“, kaže on za list “Sport”.

Otac Andrije Živkovića dodaje da je svestan da novinski napisi dižu cenu njegovom sinu, ali i ponavlja da nikakvog dogovora nema, niti će ga biti bez učešća porodice.

“Oni (uprava) imaju pravo da pregovaraju sa kim hoće, da rade uza leđa sa Pinijem Zahavijem, Falijem Ramadanijem, ali su na krivom putu”, poruka je Jovice Živkovića.

On je zapretio upravi da neće dozvoliti da Andrija bude licenciran, dok mu ne budu isplaćena dugovanja.

“Oni ne poštuju ono što je on zaradio i zato ćemo na sud. Tužiću ih sigurno, ukoliko u međuvremenu ne reši dug. Andrija me je molio da to ne činim dok ne ode iz Partizana i poštujem njegovu želju. Ne želim da ga omalovažavaju i vređaju, jer on to ne zaslužuje”, kaže otac Andrije Živkovića i za kraj ostavlja najvažnije:

“Iako mediji pišu, to (odlazak) se neće dogoditi u januaru, već najranije na kraju sezone, jer on tako zahteva, hoće da pomogne i saigračima i klubu”.

mondo