Otrovni patuljak opet truje javnost

covicU poslednjih nekoliko meseci “otvorni patuljak” je u nekoliko intervjua datim “slobodnim srpskim medijima”, koji ne kleče,  pošteno ispuljuvao Partizan i rekao gomilu laži. Poslednja u nizu je laž da je prethodna vlast “sistematski urušavala” Crvenu zvezdu.

Boris Tadić i tadašnja politička kamarila, koja je bila vezana za Partizan, je sistematski rušila Crvenu zvezdu. Sistematski, to je bilo smišljeno. Zvezda je ostala bez para, bez sponzora, zabranjivani su sponzori. To se dešavalo i Fudbalskom klubu, od strane crno-belih političkih kadrova. Fudbalski klub je ruiniran, a košarkaški srušen”.

Postoji samo jedan problem. Za vreme čijeg političkog mandata je FK Crvena zvezda dobila Gasprom, bez dileme najvećeg sponzora u istoriji srpskog sporta.

Ako su Tadić i ostali zaista rušili Zvezdu, zašto nisu stopirali i taj ugovor? Zašto FK Partizan nije dobio tog sponzora? Jeste, to je odradio SPS a ne DS, ali to je nebitno, jer se zna ko je vedrio i oblačio u to vreme, a da ništa ne kažemo da SPS vode Dačić i Ružić, dakle isto Partizanovci.

Nažalost, “otvorni patuljak” to namerno izostavlja, jer tako može da manipuliše ispranim mozgovima. Što se KKCZ tiče, dovoljno je pogledati šta je Goran Vesić nedavno izjavio… da je Crvena zvezda u periodu od pet godina dobila više od 20.000.000 Evra od raznih sponzora. To je novac koji je KK Partizan mogao samo da sanja, čak i   pod patronatom Tadića, Dačića i Ružića.

Ne zaboravite ne tako davni intervju Akelsandra Vučića, koji je potvrdio da su KK Partizan i KK Crvena zvezda uvek imali pretežno isti budžet, uz naznaku da je Zvezda imala “malo veći”, dok je FK Crvena zvezda imala kudikamo veći budžet od FK Partizan. Slobodno se može reći DESET PUTA VEĆI!

Zašto Čović laže i manipuliše… može mu se, jer s druge strane nema niko da mu odgovori osim navijača Partizana.

Gde je nestao novac koji je KKCZ dobijala, i ko je zadužio FKCZ je više nego jasno. Nažalost, sa druge strane plota imamo isprane mozgove, koji veruje sve što “Čova legenda” kaže. Veruju mu iz samo jednog razloga, ne iz ljubavi prema Zvezdi, jer da je to u pitanju videli bi i znali bi šta se desilo u njihovom voljenom klubu, nego iz mržnje prema Partizanu.

To je manipulator koji ne izlazi iz guze ovima na vlasti… od Slobe pa sve do Vučića. Đubre bio, đubre ostao!