Telekom Srbija nagradio VK Partizan zbog osvajanja Kupa

telekomsrbijaPre nekoliko dana VK Partizan je udavio “državnu fuficu” u bazenu i osvojio Kup Srbije.

To kao novost nije ništa novo, jer zna se ko je institucija vaterpola na ovim prostorima. Čak i kad se nema novca, čak i kad se igra sa klincima, čak i kad su svi protiv njih, VK Partizan osvaja trofeje.

Telekom Srbija je to prepoznala i rešila da postane sponzor, ali ne VK Partizan nego “režimskog kluba ” VK Crvena zvezda! DA, umesto da se nagradi onaj koji je nešto uradio i bez novca, nagrađuje se neko drugi i to po naređenju iz Nemanjine!

Da čovek ne poveruje!!! Doduše, nema tu šta da se ne poveruje, jer svi znamo koji paćenik i psihopata vodi zemlju Srbiju, odnosno državu Smrdiju! Svi se sećamo koliko državnog novca je završilo u VKCZ pre nekoliko godina, kada su bukvalno “KUPILI” evropsku titulu, da pi napaćeni premijer lečio svoje višedecenijske frustracije. Ipak svakog čuda tri dana dosta, pa su političari rešili da su dosta dali i da je jedna evropska titula dovoljna.

Naravno, čim su nestale pare, državni projekat je počeo da propada. Partizan, iako dekintiran,  je opet uzeo domaću titulu, jer sada su bar na istom finansijskom nivou kao i “Državna fufica”, a pre nekoliko dana i Kup. Očigledno da to nekome nije prijalo pa su opet rešili da upumpaju novu sumu novca u “državni projekt” u nadi da će osvojiti titulu. Prema tome, očekujte da u taj tim dođu velika pojačanja, sve iz ljubavi prema novcu, pardon “instituciji vaterpola, VK Crvena zvezda”!

Pljuc….. jebo vam pas mater lopovsku!