Ko je otrovao košarkaše i trenera Partizana?

Drugi put u poslednje dve godine igranja domaćeg kupa u Nišu trener Partizana je otrovan. Nažalost ovog puta su nastradali i Hačer pa i Marinković, dok su poneki drugi prošli znatno bolje.

Slučajno… dva puta zaredom… ne bih rekli.

KK Partizan mora da istraži šta se sve desilo i “ko je otrovao” trenera i košarkaše, mada nije to teško pogoditi. Slučajno nije, a onda se nameće pitanje, ako nije slučajno, ko će imati najviše koristi od trovanja trenera i košarkaša. Nažalost, očekujemo da se i ovo brzo zaboravi, ali i da se ponovi 2018. godine!

– Mene je “uhvatilo” na treningu u “Čairu”, na dan prve utakmice protiv Dunava u petak. Po povratku u hotel sam legao da odspavam, ali vrlo brzo je počela da me “trese” groznica. Zatim je počela mučnina i dijareja. Pomislim, zar opet? I prošle godine sam imao probleme za vreme Kupa. Prvih pet dana je bilo grozno. Dijareja, temperatura, napadi mučnine. Nisu pomagale ni infuzije ni lekovi, bukvalno me gutljaj tečnosti slao u toalet, ali nisam shvatao da je ozbiljno, dok nisu došli rezultati testova krvi, rekao je Džikić.