Udbaško sektaška propaganda

Ne sećam se kad sam bio ponosniji na moj Partizan nego u poslednjih nekoliko nedelja. Ej bre, pa komšije ne mogu da nas dobiju na pošten način nego moraju da nam truju košarkaše, a u fudbalu golove postižu iz gol-auta. Vučić i Čović nas mrze. Bože, hvala ti što nisam kao oni!

Ono što je gore i od ovih nameštaljki što dolaze iz Rajkove rupe i iz Železnika su ciganski mediji, nezavisni novinari, koji ne kleče! Ko im dade ime “CIGANI” , alal mu vera!

Pošto je više nego jasno da su sudije i ovaj put progurale Zvezdu do jednog boda, tačnije, otele Partizanu dva boda, ciganska spin mašina već dva dana na sve moguće načine pokušava da izjednači sudijsku krivicu. Ne mogu da opravdaju njihov gol, jer tu nema šta da se diskutuje. Situacija čak nije ni sporna, jer je sve jasno, pa sada pokušavaju da ospore sasvim regularan gol Đurđevića.

Prvo su počeli sa Pingpongom i njegovim komentarom “čini mi se da je igrao rukom”. Kada je snimak jasno pokazao da Đurđević nije igrao rukom, oglasio se Luković “bio je faul na meni”. Pitamo se, što nije priznao da je on igrao rukom. Možda misli da nismo primetili. Komšije jednostavno ne mogu da priznaju da je Partizan bio bolji, da pravda nije zadovoljena podelom bodova, nego da su sudije po ko zna koji put “poklonile” bodove Crvenoj zvezdi.

Ej, pravedna je podela bodova! Po čemu je to pravedno. Zvezda nije uputila bukvalno ni jedan šut u okvir našeg gola, dok je Partizan imao 5 ozbiljnih prilika, pa čak i postigao “regularan” gol. Po čemu je Zvezda zaslužila i taj jedan bod!!!!

Trovanje košarkaša… jel Upravo KKP dokle je dogurala istraga! Nije ni krenula, jel da! Ko je naredio da se ne talasa previše?

Nema nikakve dileme da su naši košarkaši i trener NAMERNO otrovani pred turnir domaćeg kupa. Ko ih je otrovao uopšte nije teško pronaći. Zna se koliko vremena treba da prođe pre nego što se pojave simptomi. Dakle,  vrati vreme u nazad… znaš gde si bio, šta si jeo, ko ti je servirao hranu! Kraj istrage! E sada, to što je neko naredio da ne bude detaljna istraga… ko zna dokle bi to doguralo…. cenimo čak do Železnika! Doduše, možda je istraga već završena, a da mi nismo saznali, ali ishod te istrage nikad neće videti belo dana. U nekoj normalnoj državi policija, a ne klub, bi odradila istragu i kaznila počinioce, ali ovo je zemlja Srbija, odnosno država Smrdija, gde su takve stvari sasvim normalne!

Ciganska filijala iz Novog Sada! Zašto je naređeno da Partizanovi navijači jedino mogu na jednoj tribini, dok se Zvezdinim navijačima udovoljava, pa čak i preti domaćinu, ukoliko ne uradi što Her Terza traži! Ima li bar neko ko veruje da ova trula Zvezda neće pobediti svoju sestricu po bojama, a da se i ne oznoji.

Sve je to nebitno! Bitno je da slobodni srpski mediji, koji ne kleče, rade svoj posao punom parom! Pljuc….