Pobeda uz gomilu promašaja i novu sudijsku krađu

Partizan je odigrao možda i najbolju utakmicu ove sezone, pobedio nedoraslog protivnika i ostao u trci za prvo mesto. Na stadionu je nažalost bilo manje od 1000 posetilaca.

Već u prvih 15 minuta Partizan je mogao da vodi sa 3:0. Nažalost Kosanović, Tavamba i Miletić se nisu proslavili. Nedugo zatim Đurđević ima dobro priliku, pa onda i Janković. Tavamba je opet bio u prilici, a golman opet brani. Pred kraj poluvremena konačno gol. Izveden je korner, Tavamba je najbolje skočio i glavom poslao loptu u mrežu, 1:0.

Samo što je počelo drugo poluvreme, Đurđević i Kosović su imali prilike. U 62. minutu 2:0, strelac Đurđević. Vulićević odlično centrira a Đurđević iz prve šalje loptu u mrežu. U 71. minutu nova velika krađa sudije. Partizan je imao kontru, Everton se još uvek nalazio na našoj strani terena,  kriminalac pored aut linije sa zastavicom signalizira ofsajd, a glavni sudija prihvata. Uostalom, pogledajte snimak pa sami zaključite. Ovo što sudije rade Partizanu je van svake pameti! Do kraja susreta Partizan je imao još dve prilike, a onda u nadoknadi vremena Đuričković postiže treći gol za Partizan. Pitanje je da li je golman hteo da izbije loptu napolje, ili je slučajno pogodio našeg igrača. Kako god, Partizan je danas zaslužio da pobedi sa 6-7 razlike, a ne sa samo tri.

Posle ove pobede Partizan je i dalje na drugom mestu, jer su komšinica i njega crveno-bela sestrica danas odigrale utakmicu za kladionicu. Interesuje nas da li je Terzić i ovaj put na poluvremenu ulazio u svlačionicu protivnika da ih pita “zašto su se rastrčali”, ili je sve unapred bilo dogovoreno… iz 1 u 2, ko’ smokvica! Ko ih ne zna skupo bi ih platio.