Preimeonvani FMP bira izbor protivnika u polufinalu

Košarkaši Partizana su danas odigrali očajno i na kraju zasluženo izgubili. E sada, da li je kalkulacija ili slučajno, sami odlučite. Pobedom, Partizan bi overio treće mesto i duel sa Cedevitom, jer je tim iz Zagreba danas pobedio. Pošto je Partizan izgubio, loptu je prebacio u predgrađe, da oni izaberu protivnika u polufinalu ABA lige. Ukoliko preimenovani FMP pobedi Budućnost, upravo oni će im biti protivnici. Ako crnogorski režimski klub pobedi, onda će Partizan u polufinalu igrati protiv srpskog režimskog kluba, ekipe iz Železnika.

Malo toga pozitivnog se može reći o današnjoj igri Partizana. Posle 13 minuta Igokea je imala razliku od 16 poena. Partizan je uspeo da smanji i na poluvreme se otišlo sa -10, 44:34. U 29. minutu Partizan je došao do izjednačenja (50:50), a onda neobjašnjivo opet pao i dozvolio protivniku da se opet odlepi, održi razliku i na kraju pobedi 70:64.  Ukratko, Partizan je bolje odigrao bez otrovanih nego sa njima.

Kad smo već kod toga, da upitamo Upravu KKP… kao napreduje istraga o trovanju! Jel i dalje na snazi “ne talasajte previše pred izbore”! Da li će se čekati da prođu izbori, pa onda objaviti “šta se zna”!