Sudije opet žestoko oštetile Partizan

Znam da ima oni koji će odmah da pitaju “čemu takav naslov” kad je sudija svirao penal za Partizan i dao dva crvena Radniku. A mi njih pitamo, da li je bio penal i da li su bili crveni. Svakako da jesu! Dakle, šta je tu sporno! Pored toga, pitamo ih da li su videli kada je fudbaler Radnika na početku utakmice šutnuo u stomak našeg fudbalera i tu je trebao da dobije direktan crveni. Da li su videli očigledan ofsajd kod gola koji su postigli gosti. Pitamo ih i da li su  videli gde je stajao Đurđevića u drugom poluvremenu, kad je sam izbio pred gol. Žestoka nepravda i sudijska krađa. Ipak, nije im uspelo.

Partizan je odigrao sasvim nezainteresovano u prvih 45 minuta. Bukvalno nije stvorio ni jednu priliku za gol. Kasapini iz Surdulice su uradili još manje, ali su sudijskim poklonom došli do sasvim nezasluženog vođstva.

Drugo poluvreme Partizan igra znatno bolje. U 53. minutu Janković poravnjava rezultat, sjajnim volejom. Tri minuta kasnije Kosović pogađa stativu. U 75. minutu govno od sudije, koje u prvom poluvremenu nije signaliziralo ofsajd kod gola Radnika, sada je izmislio ofsajd protiv Đurđevića, iako o ofsajdu nema govora. Samo minut kasnije Kyeremeh ruši igrača Partizana i dobija drugi žuti, odnosno crveni karton.  U 78. minutu Ostojić je sa dve ruke srušen u kaznenom prostoru Radnika, a to ni očajni sudija jednostavno nije mogao da promaši, nego je svirao penal. Đurđević je bio siguran i to je 2:1. Gojković je zatim opsovao sudiju, dobio drugi žuti, dakle crveni karton. Do kraja utakmice Partizan se nije baš prekinuo da bi postigao i treći gol. Bilo je napada i prilika, ali i odsustva koncentracije, kao da im je i ovih 2:1 dovoljno.

Pre utakmice bilo je incidenata ispred južne tribine. Navijači iz Železnika, očigledno nezadovoljni ispadanje preimenovanog FMPa iz jEvrolige, i uživanjem crno-bele Srbije, pokušali su, maskirani u naše boje, da dođu do tribine i naprave incidente. Nije im  uspelo, a kad su Grobari istrčali napolje, provokatori su nestali kao duhovi.