Božović: Neko već dve godine priča da smo državni projekat

Ne tako davno iz Železnika smo čuli kako je vreme da oni postanu “državni projekat”, a posle derbija smo čuli od trenera Crvene zvezde kako je on čuo da se priča već dve godine da je FK Crvena zvezda “državni projekat”.

Nećemo da mu bilo šta objašnjavamo nego ćemo samo postaviti nekoliko pitanja:

  1. Ko vas je prevezao državnim avionom u Srbiju?
  2. Kako je moguće u Srbiji da jedan klub, koji nikoga ne proda a i ne igra Evropu, za dve-tri godine smanji dug sa 53 miliona Evra na samo 32?
  3. Kako je moguće da klub koji bi u svakoj normalnoj državi, pored tolikog duga bio ugašen, ili prebačen u seosku ligu, u ovoj našoj državi nije doživeo tu sudbinu?
  4. Odakle klub, koji toliko duguje, može da na “platnom spisku” ima 50+ fudbalera?
  5. Zašto pojedini klubovi jedne nedelje lome noge protiv Partizana, a već sledeće skidaju gaće Vašoj Crvenoj zvezdi?
  6. Kako to da vaterpolisti Crvene zvezde, koji su se bukvalno davili u bazenu, za samo godinu dana osvoje evropsku titulu?
  7. Ko je naredio da KK Crvene zvezda mora da ima budžet od najmanje 6-7 miliona?
  8. Zašto je celo SD Crvena zvezda vaskrsnulo i odjednom osvaja sve što se osvojiti može?
  9. Zašto se u isto vreme SD Partizan urušava?
  10. Ko vodi glavnu reč u Srbiji i čiji je on navijač?

Gospodine Božoviću, ova pitanja ne treba da odgovorite nama, navijačima Partizana, jer mi odgovor već znamo. Kad odgovorite sami sebi na ova pitanja, biće vam i te kako jasno zašto je “Crvena zvezda državni projekat”!

BTW, čestitamo vam na osvojenoj tituli. Niste je zaslužili, ali to u ovoj nakaradnoj državi nikada i nije bio problem. Šampion je onaj kojeg državni vrh izabere, a ne onaj koji pokaže na terenu da je najbolji.