Ko preživi, pamtiće ovu sezonu do kraja života

Partizan je uspeo da pobedi Voždovac  i sada je ostalo još dve utakmice do kraja. Crvena zvezda je takođe pobedila pa je bodovna razlika i dalje tri boda.

Partizan je bio mnogo bolji rival u prvom poluvremenu, ali gosti su prvi postigli gol posle još jedne neverovatne greške golmana Partizana. Da li on to namerno radi, ili zaista pojma nema, ostavljamo Nikoliću da reši. Ujedno, to je bila i jedina prilika za goste na celoj utakmici. Sa druge strane, Partizan je stvorio nekoliko dobrih prilika u prvom poluvremenu. Sudija opet nije svirao penal za Partizan.

Već na početku drugog poluvremena, sada već standardno, Partizan postiže gol. Miletić je ubacio loptu, Leonardo je izbegao ofsajd zamku i volejom postigao gol. U 62. minutu pomoćni sudija zove glavnog a ovaj daje crveni kartom Marku Nikoliću. Tačan razlog nije nam poznat, ali šta god da je, Marko mora biti mnogo pametniji kada komunicira sa sudijama, jer oni jedva čekaju da nas osakate. Iako u prvom poluvremenu nije svirao penal za Partizan, Dragan Čolović, u 73. minutu nije imao izbora, kad je fudbaler Voždovca očigledno igrao rukom. Siguran je bio Đurđević za 2:1. Samo minut kasnije, pomoćni sudija je oštetio Partizan kada je signalizirao ofsajd. Do kraja susreta Mihajlović je imao kolosalnu priliku da reši pitanje pobednika, ali je opet pokazao zašto greje klupu.

Dakle, do kraja prvenstva Partizan gostuje u Nišu u sredu, zatim sledećeg vikenda će ugostiti Mladost, u utakmici koja će najverovatnije rešiti ko će biti šampion. Partizanu su potrebne dve pobede… s tim ne bi morao da brine kako će Crvene zvezda odigrati, a sigurni smo da će oni pobediti poslednje dve utakmice.

Za kraj….

Pozivamo sve navijače Partizana da dođu u Niš, na utakmicu koja je veoma bitna za naš tim, a to će najverovatnije biti i poslednja utakmica pred navijačima Partizana, jer će kapije JNA biti zatvorene na poslednjoj utakmici. Ako se to desi, očekujemo da se oko stadiona Partizana okupi pet puta veći broj navijača nego danas.