Ko zna, zna!

Pre svega želim da se zahvalim stručnjaku iz Crvene zvezde, koji je procenio da im Uroš Đurđević nije potreban. Majstore, u dupe te ljubim. Takvi kao ti su najbolji skauti za Partizan. Drugo, dva penala i crveni, da li je potrebno bilo šta da kažemo o njihovoj utakmici.

Dakle, još samo 90 minuta i bar jedan bod i Partizan će osvojiti svoju 27. titulu.

Kao što smo i očekivali, Grobari su preplavili Niš, i pomogli našim fudbalerima da odrade posao, pobede Tončijevu fuficu i dođu na korak od željenog cilja.

Prvo poluvreme nije bilo ni malo ubedljivo, ali čini nam se da je to upravo i bila taktika. Uspavaj i protivnika i sudije, koje su danas bile sasvim solidne, ako ne računamo ne sviranje još jednog penala za Partizan, ali navikli smo već da se ne sviraju penali kad gubimo ili je nerešeno. Što se tiče šansi, bilo je nekoliko prilika za gol, ali na poluvreme se otišlo nepopularnim rezultatom.

Drugo poluvreme druga slika. Pritisak od samog početka, pa i ne čudi da se došlo do rezultata. Domaćin nije uspeo da izdrži pritisak, i dok su shvatili šta ih je snašlo, na semaforu je stajalo 0:2. Prvo je Janković uposlio Leonarda, koji je preševao i golmana, a loptu poslao u praznu mrežu. Nedugo zatim, Leonardo upošljava Đurđevića, i to je 0:2. Hvala lepo i do viđenja!

Partizan je nastavio da melje i u 78. minutu 0:3 i kraj priče. Opet onaj što nije valjao “majstorima” iz Zvezde. Pet minuta pre kraja utakmice domaćin postiže počasni gol.

Dakle, to je to, preživeli smo Niš, a do kraja ostaje samo jedno kolo, gde nam i remi igra protiv Mladosti iz Lučana. Naravno, očekujemo pobedu!

Sada je vreme da uprava kluba izvrši pritisak na FSS da smanje kaznu na samo jednu utakmicu, pa da se poslednja utakmica odigra pred navijačima. Ukoliko se to ne desi, a Partizan svejedno pobedi, apelujemo na upravu da po završetku utakmice otvore kapije i dozvole navijačima da uđu na tribine stadiona, da bi sa igračima proslavili titulu… koju ćemo dugo pamtiti, jer je osvojena pod neverovatnim okolnostima.