Novo saopštenje, ovog puta od cigana iz Niša

Kao što smo i očekivali, dan posle pobede u Nišu, opet je izdato “saopštenje za javnost”. Ovog puta nije došlo od trenutne garniture kriminalaca koji vode Crvenu zvezdu nego od kriminalaca koji su nekada bili u Zvezdi a sada drmaju Niškim Radničkim.

Prenosimo samo deo smehotresnog saopštenja…

Ubeđeni smo da bi tok utakmice bio potpuno drugačiji da je sudija u 5. minutu pokazao crveni karton zbog grubog udarca glavom u stomak našeg igrača. Uostalom, na utakmici je bio evidentan niz grubih startova protiv naših fudbalera koje sudije nisu „videle“ ili nisu želele da vide. Nećemo ni da govorimo o sviranju nepostojećih ofsajda, što se može videti na snimcima.

Od tog “faula” ne bi pao ni dedica od 100 leta, kamoli dvometraš u punoj snazi. Jeste, svirali su im nepostojeći ofsajd, ali ni reč nisu rekli o nesviranju očiglednog penala za Partizan, pa i nepostojećeg ofsajda protiv nas.

Razočarani smo time da je 14.000 hiljada zaljubljenika u sport (napominjemo da smo prodali 14.000 karata

Kažite kome ste prodali tolike karte… svakako ne navijačima Radničkog, jer svi oni zajedno bi stali u jedan poveći autobus, popularni dabldeker. Prodali ste karte “navijačima Partizana”, a da oni nisu došli u velikom broju, na stadionu bi bilo stotinak vaših “vernih”, plus lokalne ciganšture!

… impliciranjem da u Niš vode kuvara kako ih neko ne bi otrovao tokom boravka u Nišu, pokazali su na šta su spremani kako bi sebi stvorili uslove za pobedu..

Ma da, vama treba da verujemo. Verovali su i naši košarkaši, a svi dobro znamo kako su se proveli. Nešto se to često dešava našima i to baš u Nišu!

Nakon utakmice sa Partizanom možemo da konstatujemo da su konstantnim pritiskom na sudije i javnost uspeli da ostvare unapred zacrtani cilj. Radnički je najgrublje pokraden jer su sudijske odluke direktno uticale na ishod utakmice.

Jeste, Partizan je pobedio i “van terena”, jer je osujetio sve vaše prljave planove i na sve imao adekvatan odgovor. Nažalost, na sve nameštaljke na utakmicama Crvene zvezde ne možemo da utičemo. Toliko jaki ipak nismo, ali vidimo da se vi redovno mešate u naše utakmice. Odakle vama ta moć… kao da ne znamo!

Partizan je pobedio i na terenu, jer je jednostavno bolji, igrao je bolje, stvorio više prilika i dao više golova.

Gospon Tončev, žao nam je što ti nismo ispunili želju i došli na “klanje” koje ste planirali zajedno sa Don Terzom.

Ko vas ne zna, skupo bi vas platio…. svojom glavom!