Dakle, pirejski cigani!

Voljom žreba Partizan, ukoliko uopšte prođe Budućnost, a verujemo da će ih pošteno nakantati pod Goricom, će igrati protiv pirejskih cigana, Olimpijakosa.

Nema potrebe pričati o kojem klubu se radi. Olimpijakos je šampion Grčke poslednjih 12 od 13 godina, ili tako nešto. Jak klub finansijski i igrački, ali isto se reklo i za Newcastle pa i one nesrećnike iz Belgije. U ta dva slučaja Partizan je bio autsajder i oba puta prošao dalje. Dakle, nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno. Uostalom, prošle godine smo imali Poljake, olako ih shvatili i ispali.

Može li Partizan da prođe cigansku sestricu iz Grčke, naravno da može, jer crveno-bele boje nam leže u poslednje vreme. Da će biti lako, svakako da neće, jer šta god mislili o ovom protivniku, ipak je to jak i ozbiljan tim, ali ni Partizan nije mačiji kašalj.

Jedno je sigurno, ovo će biti dvomeč o kojem će se pričati sledećih 20 pa i više godina. Stadion Partizana će biti premali da bi primio sve koji bi da dođu. Već danas Partizan mora da vodi računa na gostujuće navijače i domaće cigane. Odrediti broj karata, po propisu UEFA, i ni kartu više. Nabiti ih u kavez na severu, a ne da se kočopere po celom stadionu. Dakle, osim dela severa, kartu možete da dobijete samo ako imate sezonsku ili kada vam se prebroje crno-bela krvna zrnca.

Boj ne bije svijetlo oružje, no boj bije srce u junaka. Treba ostaviti srce na terenu, a rezultat, biće onako kako Bog naredi!

NAPRED PARTIZAN!!!!