Kriminalci vode ABA ligu

Nije vodeći čovek makedonske ekipe Karpoš Sokoli juče rekao ništa što mi već ne znamo, ali drago nam je da vidimo da nismo sami i jedini kojima je jasno da ABA ligu vode kriminalci, a na čelu je čovek koji ima DVA tima i u ABA i u domaćoj šupak ligi. Nebojša Čović!

Predsednik Karpoša, Ognjen Dedić je osuo paljbu po ABA ligi  i kriminalcima koji je vode, jer su poslali ponudu da se tim takmiči u drugoj ABA ligi.

– Kriminalci koji vode ABA ligu misle da su našle ovcu za šišanje od koje su uzeli 150 hiljada evra, koliko smo platili vajld-kard. Nisu očekivali da nećemo odmah ispasti, iznenadili smo ih dobrim igrama i odmah su krenule laži i opstrukcije. Govorili su nam da ćemo igrati u ABA ligi ako ne ispadnemo, ali sada vidim da je to bila prevara, da je cilj kriminalaca bio samo da uzmu pare i da nas šutnu. Najveći ispljuvak od čoveka je direktor Krešimir Novosel, poltron koji ne može da napravi ništa bez konsultacija sa moćnicima. Isto se odnosi i na sportskog direktora Žarka Čabarkapu. Njih dvojica sede u skutima Mladena Vebera iz Cedevite i Nebojše Čovića.

– Najmanje pet utakmica nam je bilo ukradeno, sa tim mečevima sigurno bi igrali u plej-ofu. Po kvalitetu na poslednja dva mesta trebali su da budu FMP i Olimpija, ali je bilo jasno da kanalizacijski ispljuvci neće dozvoliti da ovi klubovi ispadnu iz lige pa je to morala da bude Krka. Svi znaju da postoji banda koja vodi ligu, čine je FMP, Crvena zvezda, Budućnost, Cedevita i Olimpija. Da li je normalno da na funkciji predsednika ABA lige bude čovek koji vodi dva kluba u istom takmičenju i koji nije isplatio osam plata svojim igračima.

– Odakle im obraz da nam ponude nastup u Drugoj ligi kad smo na terenu izborili opstanak? Naš igrački i organizacioni kvalitet ćemo dokazati u FIBA Ligi šampiona, takmičenju koje drži do standarda i koje nema lokalne šerife koji zaslužuju da nastave da žive u kanalizaciji. A mi ćemo naš put nastaviti daleko od njih i njihovih laži, zaključio je Dedić.