Vučelću kriv sudija

Odmah da se razumemo, italijanski sudija je bio kriminalan. Oštetio je Partizan u više navrata i direktno uticao na ishod utakmice, ali nije on odigrao krajnje kriminalno kod sva tri primljena gola, nego fudbaleri, koje su doveli uprava i stručni stab.

Predsednik Partizana, Milorad Vučelić osuo je drvlje i kanjenje po sudiji

Čestitam Olimpijakosu na pobedi, ali sudija Masa je bio katastrofalan. Gadno nas je oštetio. Ne samo za penale, nego kompletan meč. Italijanski arbitar je bio 12. igrač Olimpijakosa, nedorastao utakmici. Možemo da se žalimo. Ponavljam, Masa je očigledno navijao za rivala. Ne želim da pravdam poraz, usledio je posle grešaka odbrane, ali zaista moram da istaknem, znate da to retko radim, suđenje je bilo katastrofalno

 

Sudiji želimo da crkne u bolovima, jer i jeste bio ciganski 12. igrač, ali na to smo trebali da smo već naviknuti, jer isto nam se dešava i u domaćim utakmicama protiv beogradskih cigana.

Zašto je Partizan superioran na domaćim livadama, a krajnje neozbiljan, da ne koristimo teže reči, u Evropi, najbolje opisuje komentar jednog našeg forumaša…

Ovo je sve plod jednog loseg rada dugo godina unazad. Kao kad se provlačiš kroz srednju školu, otaljavaš ocene i predmete, pa te na faxu sačeka sve što si preskočio, i onda tad onako stihijski ne znaš šta ćeš pre da obnavljaš i pohvataš. A suština je da nisi dobro naučio kad je trebalo i nikad više nećeš moći da uhvatiš kontinuitet.

Glavni krivci zašto u Evropi izgledamo krajnje amaterski sede u foteljama u Humskoj 1, već godinama, ako ne i deceniju plus!