Kilavo protiv Javora

Samo navijači Partizana znaju biti nezadovoljni posle pobede, ali ovog puta su u pravu. Ništa dobro nismo videli na današnjoj utakmici… ni mnogo lepe igre, ni zalaganja, a poseta, kriminalna, pa krenimo prvo od navijača…

U Beogradu i šire ima preko dva miliona ljudi. Ako je istina da 35% populacije navija za Partizan, to je debelo preko pola miliona ljudi, udaljenih od JNA manje od tridesetak kilometara. Neka je svaki deseti došao, napunili bi DVA JNA. Danas je na stadionu bilo jedva 4.000. Dakle svaki stoti! BRUKA I SRAMOTA, mada kako je bilo pre samo nekoliko godina, ovo je premija!!! Molimo sve vas, koji ste danas mogli da dođete, a niste, razlog je nebitan,  da dođete drugi put. Partizanu smo svi potrebni!

Fudbaleri Partizana su danas pobedili Javor sa 2:1 i ubeležili tri nova boda. To je najvažnije, sve ostalo ćemo brzo zaboraviti. ALI…

Problem je što je odbrana danas mogla da primi bar 2-3 komada. Problem je što će ta odbrana u Atini primiti 4-5 komada, a što je najgore, Đukić i Uprava vide šta se dešava, ali ne pada im na pamet da reaguju. Šta oni čekaju!

U prvom poluvremenu gledali smo solidan fudbal. Bilo je prilika na obe strane, a jedini gol postigao je Đurđević u 7. minutu. Drugo poluvreme za zaborav. Jedino što vredi spomenuti je gol koji je postigao Suma. Pred kraj susreta Javor smanjuje na 2:1.

Teraj dalje…