Partizan zaslužio mnogo više

Što se nas tiče, Partizan je u ovom dvomeču pokazao mnogo više od pirejskih cigana, ali poznato je da su Srbi darežljiv narod, a kada na dve utakmice protivniku pokloniš čak tri gola, tu smo gde smo. Po svemu viđenom, Partizan u prvoj utakmici nije zaslužio toliko visok poraz, a danas je zaslužio više od remija. Nažalost, od Lige šampiona ove godine nema ništa, a bila bi ogromna šteta da se ovaj tim ne oproba bar u Ligi Evrope, jer pokazao je da ima štofa.

Na današnjoj utakmici Partizan je imao prvu priliku. Nažalost, nije iskorišćena, a u 22. minutu treći poklon gol. Ovaj put Klajić je darovao pirejske cigane kada je dobio gol kroz uši. NEVEROVATNO!!! Nije se dugo čekalo, a Partizan dolazi do izjednačenja. Janković je pucao sa nekih dvadesetak metara, golman odbio loptu, na koju je natrčao Suma i to je 1:1. Do kraja poluvremena Partizan je igrao sjajno, Olimpijakos se nije ni video na terenu, ali do promene rezultata nije došlo.

I u drugom poluvremenu pirejski cigani dolaze do gola, posle greške Partizanovih stopera. Jeste, lep centaršut, i sve to, ali pobogu, da se igrač ostavi toliko sam… pa gde su vam oči! Posle primljenog gola, Partizan je znatno pao, pa je Olimpijakos imao još jednu dobro priliku. Ipak, Kljajić je odbranio. Kako je vreme prolazilo Partizan je postajao sve jači i agresivniji. Stvorili su crno-beli nekoliko prilika, a tek pred kraj susreta došli do sasvim zasluženog izjednačenja. Imao je Janković pobedu u nogama u 86. minutu, ali je slabo reagovao.

Dakle, od Lige šampiona nema ništa ni ove godine. Red bi bio da se bar plasiramo u Ligu Evrope, jer tu nam i jeste mesto!