Đukić dobio po p……..

Pantiću, da li ti je sada jasno zašto su navijači Partizana “nervozni”. Da li ti je sada jasno zašto već duže vreme traže novog golmana i štopera. Da li ti je sada jasno da od Lige Evrope, sa Đukićem na čelu,  neće biti ništa!

Čestitka Iliji Stolici i fudbalerima Voždovca na fer i korektnoj igri i na zasluženoj pobedi. Jeste da smo mi tome najviše kumovali, ali pobeda je pobeda.

Fudbaleri Partizana danas nisu odigrali očajno, ali tri kriminalne greške, koje viđamo redovno ove sezone doneli su prvi poraz. Hteli bih da krivimo golmana i defanzivnu liniju, ali to su manje-više igrači koji su prošle godine doneli “DUPLU KRUNU”. Dakle, ako nisu oni krivi, ko jeste. Jedina bitnija razlika je da Partizan ima trenera sa sasvim pogrešnom vizijom. Đukić je GLAVNI krivac za sve što se dešava u Partizanu!

Đukić forsira stil igre koju ovi fudbaleri ne mogu da iznesu. Ćirković je limitiran igrač, Miletić takođe, a ako svi iz srednjeg reda odu grlom u jagode, po Đukićevoj direktivi, ništa više od ovih gluposti i ne možemo da očekujemo. Nije Ćirković Taribo West, pa da zaključa odbranu, kad svi odu napred. Šta je još gore, Đukić već duže vreme priča kako mu nisu potrebni novi igrači, a uprava FKP to jedva čeka da čuje. Što bi trošili novac ako je treneru tim odličan.

Partizan je već u 7. minutu imao vođstvo, posle penala nad Jankovićem. Đurđević je pogodio za 1:0. Samo što se krenulo sa centra, Ćirković je ostavljen na cedilu, a jasno je kao dan da on sam ne može da kontroliše defanzivu, pogrešio je i to je 1:1. Posle samo nekoliko minuta nova greška Ćirkovića, ali Kljajić je nekako odbranio. Imao je Partizan priliku da opet povede, ali je golman Voždovca odbranio šut Tavambe. U 38. minutu nova greška KKK (klasična kiksara kljajić). Centaršut sa desne strane, lopta prolazi kroz ruke Kljajića, Ćirković kasni a Duronjić je šalje u praznu mrežu.

U drugom poluvremenu Partizan nije pokazao skoro ništa do 78. minuta. Sudija je žestoko oštetio Partizan kada je poništio regularan gol. Pomoćnik je signalizirao ofsajd, mada ga nije bilo. Doduše, to isto đubre je i ranije poništilo gol… čini nam se sasvim neopravdano. Dakle, dva gola su poništena!

Imao je Tavamba nekoliko pokušaja glavom, ali se je išlo pored gola.

Dakle, posle više od 30 utakmica bez poraza u domaćoj ligi došao je prvi poraz. Ako je to jedini, i ako Partizan napravi novu seriju pobeda, onda im možda i oprostimo, ali uzimajući u obzir ko nam je trener, biće još poraza, i te kako.

SNS upravi predlažemo dve stvari…

  1. Dajte otkaz Đukiću i dovedite trenera koji će iskoristiti ovaj tim kako treba.
  2. Dovedite golmana i štopera, da bi Đukić mogao da forsira svoj “mi smo Partizan” stil igre.

Kome mi pričamo… jasno je kao dan da će oni dovesti ono što “njima” odgovara. Igrač u čiji transfer će moći da se ugrade, a ne igrač koji bi bio od koristi ovoj ekipi.

BTW, žali Bože bačenih 1.7 miliona za Sumu!