Protiv Dinama bez publike

Fašistička organizacija zvana UEFA nije smanjila kaznu Partizanu, tako da ćemo prvu domaću utakmicu morati da igramo bez publike.

UEFA je u više navrata svojim ponašanjem i kaznama dokazala da i jeste FAŠISTIČKA organizacija. Nije problem u tome što je kaznila Partizan, jer pravila su jasna, problem je što šilji kitu jedino na nama, i finansijski slabijim klubovima, a drugima, za znatno veće prekršaje, gleda kroz prste, jer su “njihovi”. Nije potrebno da govorimo o kojim klubovima i državama je reč, je svi znate.

E sada, ko je kriv za sve što se dešavalo na tim utakmicama? Navijači su takvi kakvi su, tu nema iznenađenja. Da su krivi, jesu, ali šta je uprava kluba uradila da ne dođe do tih incidenata… apsolutno NIŠTA. Štoviše, tvrdimo da su znali koji transparenti će se pojaviti. Videli su šta se dešava i niko nije reagovao. Redarska služba je nikakva. Pokupili su dečurliju da budu redari, da ne bi morali da plate prave redarske službe, koje su pet puta skuplje, ali odrade dobar posao.

Mi kao navijači moramo da shvatimo da našim idiotskim ponašanjima samo štetimo klubu. Prestanimo da bacamo sve i svašta na teren, jer to neće pomoći Partizanu. Prestanimo sa političkim parolama, jer njima nije mesto na stadionu. Ako nam je do toga, izađimo na ulicu i urlajmo do mile volje. Prestanimo da unosimo pirotehniku. Dokle klub da plaća zbog nas! Prestanimo i sa majmunskim zvucima. Pre svega u Partizanu imamo fudbalere tamne puti, a i Srbi nikada nisu bili rasisti, prema tome, zaista nema smisla to raditi.

Sve ovo što smo rekli za navijače uprava kluba može da reši preko noći. Dogovor sa ovima sa južne tribine je obavezan. Jeste da će uprava morati da potroši koji dinar… ipak i ti navijači moraju pod nečega da žive (pljuc), a što se tiče stoke koja ne želi da sedne na svoje mesto, nego stoji na stepenicama, gospodo iz uprave, uzmite prave redare, koji koštaju, pa da vidimo šta će ovi da urade kad ga par gorila šutnu na mesto gde i treba da bude, a ne da smeta svima okolo. Cena za te redare je svakako manja od ovih 130.000 Evra kojih smo morali da platimo zbog kazne.

Molimo normalne navijače da dobro paze oko sebe.  Ako se bojite da intervenišete, bar slikajte kretene koji prave nerede. Objavićemo slike! Garantujemo da nisu baš svi koji dođu da prave nerede navijači Partizana… ima tu i stranog elementa!

Za kraj, upitajte se…  da li vi zaista “volite Partizan” ili je to samo prazna priča?