Od očaja do sjaja

Po ko zna koji put fudbaleri Partizana su bacili prvo poluvreme niz vodu da bi u drugom sasvim nadigrali i ubedljivo pobedili protivnika.

Prvo poluvreme je bilo za zaborav. Blago je reći da Partizan uopšte nije igrao. Ništa nije funkcionisalo kako treba, a prvo uzbuđenje viđeno je tek u poslednjem minutu prvog poluvremena. Pre toga videli smo nekoliko šuteva Bambija, iz daleka, i to je to.

Drugo poluvreme, druga slika. Već od početka Partizan je znatno podigao tempo a za prvi gol nije se dugo čekalo. U 53. minutu Miletić  je proleteo po levoj strani, zalomio u desno, pucao i pogodio donji desni ćošak, 1:0. Pre te akcije Tavamba je imao odličnu priliku, ali  glavom je pucao pored desne stative. Pet minuta kasnije, 2:0. Tavamba je centrirao, Pantić uleteo u pravom trenutku i skrenuo loptu u mrežu. Prelepo! U 70. minutu slična akcija samo što je ovaj put Marjanović centrirao a Tavamba bio golgeter. Do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja. Da ne zaboravimo, gosti su imali jednu stopostotnu priliku u 68. minutu, ali Stojke zaustavlja zicer.

Dakle, Partizan je pobedio, ali igrom u prvom poluvremenu nije oduševio svoje navijača. Zaista nam nije jasno ko je ove fudbalere naučio da utakmica traje samo 45 minuta i da nije potrebno igrati prvo poluvreme. Da se to desilo jednom, pa ajde i da im oprostimo, ali ovo je već alarmantna situacija!

Sledeću utakmicu Partizan igra u Ligi Evrope protiv Jang bojs. Naravno, “napredna” televizija “RTS” neće prenositi utakmicu nego Arena.