Nova blamaža

Fudbaleri Partizana odigrali su još jednu odvratnu utakmicu i ponovo prosuli bodove. Iako je nama jasno da neće biti dozvoljeno da Partizan osvoji titulu i ove godine i prestigne državnu mezimicu, ovo što gledamo na domaćim livadama zaista nema smisla. Jasno je nama i da je prioritet Partizana, pošto od titule nema ništa, da što dalje dogura u Evropi. To se vidi po čelnicima kluba, po treneru, ali i po fudbalerima, koji redovno prokazuju mnogo bolje partije u Evropi nego u JSL. Ipak, nije nam jasno kako ovi fudbaleri, posle ovog i sličnih izdanja, mogu da se pogledaju u ogledalo. Gde je obraz, gde inat, gde je borba!!!

O samoj utakmici nema mnogo šta da se kaže. Partizan ne samo da je opet bacio prvo poluvreme niz vodu nego je sa igračem više primio smešan gol. Ko tu koga zajebava!!!

Drugo poluvreme ništa bolje od prvog. Bruka i sramota šta gledamo na terenu. Ako je ovo fudbal, onda bolje da se mnogi od njih odmah penzionišu pa pravo u park sa tablom za šah. Koliko je sve to jadno i očajno izgledalo najbolje pokazuje slika iz 96. minute, kada je Stojković morao u napad, a upravo on je i asistirao za gol Evertona… sumnjivog!

Rekli su čelnici kluba da tim neće biti oslabljen, a mi kažemo da smo odlaskom Leonarda, Đurđevića i Milenkovića, bar 60% slabiji nego prošle sezone. Jedino pravo pojačanje je Stojković, a svi ostali nisu apsolutno ništa do sada pokazali da bi mogli da ih nazovemo fudbalerima, kamoli pojačanjima. Što manje reći o Sumi to bolje. Žali Bože bačenih para!

Dakle, od titule se već sada možemo oprostiti, jer ako se po jutru dan poznaje, onda je jasno da će prvenstvo biti rešeno već na polusezoni. Neće vrhovni kancelar dozvoliti ove godine nikakva iznenađenja. Sve je stavljeno pod kontrolu, a kada tome dodamo očajna izdanja Partizana u domaćoj ligi, piši propalo!

Da li treba pljuvati po upravi, treneru, fudbalerima… pa i ne baš, mada nije od goreg, reda radi. Kao što smo rekli, ova titula je unapred određena i ne postoji ni teoretska šansa da se ponovi prošlogodišnje iznenađenje. Onda, daj šta daš… da bar u Evropi doguramo do proleća a možda i dalje, jer od domaće Kokeza lige nema leba!