Od sjaja do očaja, pa nazad

Fudbaleri Partizana odigrali su utakmicu… ono, da se tri put prekrstiš!

Iako je Đukić rešio da igra sa maltene drugom ekipom, Partizan je dobro počeo utakmicu. Već u 12. minutu na semaforu je stajalo 0:1. Đuričković je odlično ubacio loptu u prostor, Ožegović je izbegao ofsajd i plasirao loptu pored golmana. Nije se dugo čekalo za drugi gol. U 28. minutu korner za Partizan, golman izleće i maši loptu a Mitrović je glavom šalje u nebranjenu mrežu. U međuvremenu Tavamba je imao odličnu priliku za gol, ali pucao je visoko. Do kraja poluvremena Partizan je imao još dve-tri solidne prilike, ali rezultat se nije menjao.

Drugo poluvreme druga priča. Zaista nas interesuje šta je bilo u glavama fudbalera Partizana pa da prvih dvadesetak minuta odigrao kao najobičnije p*****. Već u 48. minutu gol za domaćina, pored nezainteresovane i maksimalno statične odbrane Partizana. Šest minuta kasnije izjednačenje. Opet su bukvalno svi u Partizanu mislima već bili na utakmici sa Dinamom i uopšte nisu obraćali pažnju na dešavanja na terenu. Nedugo zatim imao je Rad priliku da povede.

Kad je video da je Đavo odneo šalu, Đukić uvodi Sumu, Jovanovića i Jankovića. U 79. minutu Tavamba se prošetao po levoj strani kaznenog prostora Rada, ubacio loptu a mladi Jovanović postiže gol. Deset minuta kasnije opet Tavamba pravi dar-mar po levoj strani, a zatim odlično puca i to je 2:4.

Uzimajući u obzir da smo opet mogli da prospemo bodove, pobeda je i te kako zlata vredna, jer da je komšinica otišla na 7-8 razlike, mogli bi da se pakujemo.

Sledeća utakmica je protiv kijevskog Dinama, a budemo li se zezali kao danas, petardiraće nas. Da ne zaboravimo, pre utakmice povredio se Stojković i trenutno se ne zna da li će igrati u četvrtak… pred praznim tribinama, zahvaljujući “najvernijim”!