Od gotovog, veresija

Pre svega želim da zamolim sve one koji ne vole psovke, ili da se psuju fudbaleri Partizana da ne nastave da čitaju, jer biće psovki i to mnogo! Reportaže sa utakmice neće biti, jer svi ste videli bruku i sramotu! Ovo što su nam danas priredili Đukić i njegovi takozvani fudbaleri ne može da se opravda, a pogotovo oprosti!

Odavno Partizan nije bio neki evropski faktor, mada slobodno možemo reći i da nikada nije ni bio. Blesnuo je ponekad, ali sve to je bilo davno. Poslednji kakav-takav evropski uspeh je prvi plasman u Ligu šampiona. Nije Partizan prošao grupe, ali bar je na nešto ličio. Pre i posle toga sve je za zaborav. Upravo zato se i ne treba previše nervirati posle današnje blamaže, jer nije Evropa za debile, a to smo pokazali i protiv Švaba pre dve godine, kada smo imali sve u svojim rukama, vodili 1:0 i onda sasvim zasrali, dozvolili tri gola i nismo prezimili u Evropi. To smo pokazali i danas protiv Dinama, a očekujte još veću blamažu u Albaniji.

Šta smo mi Bogu zgrešili pa da nam pošalje neznalicu poput Đukića, to samo on i IliJev znaju. Čovek je gubitnik i slaviću dan kad dobije pedalu iz Partizana, a sudeći po rezultatima dobiće je pre zimske pauze, jer Partizan će ispasti iz Evrope i kaskaće iza zvezde najmanje desetak poena u domaćoj ligi.

Da pređemo na fudbalere. Ostojiću, koji debil treba da budeš pa da srušiš protivničkog igrača pred svojim kaznenim prostorom, a da uopšte nije postojala opasnost po tvoj gol. To može da uradi samo debil, ili neko ko to namerno radi da bi oštetio svoj tim. Treća opcija jednostavno ne postoji.  Dakle, Ostiojiću, jesi li debil, ili namerno rušiš igrača!!!

O onom ciganskom govnetu Ožegoviću ne treba previše trošiti reči.  Da li si i ti debil, ili si namerno igrao rukom. Ni ovde treća opcija ne postoji.

Šta tek reći za Radina, a ne zaplakati. Alo bre, ko je tebe učio da pikaš loptu. Samo neznalica bi istrčao kontru, koja je obećavala, a onda umesto da loptu prosledi Jankoviću u for, on je šalje čoveku iza leđa i tako uništava kontru. Bukvalno, hteo sam da razbijem televizor posle tog poteza.

Koliko nepotrebnih prekršaja je napravio Vulićević, o tome ne treba ni pisati. Prvoklasni amater, čiji centaršutevi su totalno bezopasni, a odbrana krajnje očajna. Ispada svaki drugi protivnički napad.

Suma, ah da, naše najveće pojačanje… u istoriju kluba. Planiraš li ti uopšte da počneš pošteno da zarađuješ hleb, koji je Partizan debelo platio. Pre će biti da se IliJev debelo zajebao, odnosno, da su ga cigani navukli na tanak led.

Đukić… majstore, teraj se u tri pičke materije. Idi zajebavaj nekoga drugog, a ne nas. Tim ti se raspada po svim šavovima, a ti si toliko retardiran i nesposoban da bilo šta promeniš. Da se ovo desilo jednom ove polusezone, nego ovo gledamo iz utakmice u utakmicu. Pukli smo bodove protiv ekipe koja je JEDNOM šutnula na naš gol. Prethodnu utakmicu vodimo sa dva razlike pa onda dozvoljavamo dva gola, a mogao je i treće. Ipak, Rad nije zmaj pa smo uspeli da se vratimo.

DANAS POVRATKA NIJE BILO!

Ovaj Partizan je slika i prilika Miroslava Đukića. Jebo ga onaj ko ga je i doveo!

Ni Everton neće pobeći od odgovornosti, jer i on treba dobro da se zamisli gde vode njegovi pasovi koji se pretvaraju u brze kontre naših protivnika. Da ništa ne kažemo o njegovoj nepotrebnoj agresivnosti oko našeg kaznenog prostora. Dobro je biti borben i agresivan, ali treba znati kada moraš povući ručnu

Svi ostali su takođe debili, u većoj meri, ili manjoj. Izuzetak su Tavamba i Stojković, bez kojih ovaj Đukićev Partizan bi bio go kurac od ekipa. Bez njih ovaj Partizan ne bi prošao Podgoričku Budućnost, a u domaćoj ligi bi tavorio oko 14-15 mesta.

Naravno, sada će Pantić na Partizanovoj TV da ospe paljbu po navijačima… kako smo nervozni, kako mi ne vidimo i ne znamo šta se sve dešava, kako nismo fer prema igračima…

Slobodno mogu da konstatujem da je danas SVE otišlo u kurac. Iako ima vremena i za Evropu i za domaće prvenstvo, sa Đukićem na klupi i pojedinim debilima na terenu, ovo je kraj sezone! Ima li neko u tom klubu muda da nas demantuje, a jedino može da nas demantuje na terenu. Čisto sumnjam, a dokaz toga videćemo već za vikend kad nas otrese Čukarički. Ovoj ekipi jedino nedostaje Stefan Babović pa da doživljaj bude celokupan!

Cigani u ekipi, cigani na klupi, cigani na južnoj tribini, SNS u upravi… … e moj Partizane, najebao si!

ĐUKIĆU ODLAZI!!!!