ĐUKIĆU ODLAZI!!!!

Preplaćene balerine u crno-belim dresovima predvođene neznalicom od trenera zasrale su još jednu utakmicu i umesto, posle kiksa državne mezimice, da smanje razliku na dva boda, odigrali su jednu od najpičkastijih utakmica i opet prosuli bodove. Đukić je jednostavno nesposoban da mentalno nestabilnu ekipu vrati u balans, nego srljamo iz sranja u sranje.

O samoj utakmici nema mnogo šta da se kaže. Partizan je odigrao gotovo bez prave prilike, osim šuta glavom Miletića u prvom poluvremenu. Čukarički je imao svoje prilike a jedna od njih bila je i prečka.

Sada sledi reprezentativna pauza a na upravi je da trenera razreši dužnosti i dovede nekoga, ako takav sada uopšte i postoji,  ko će znati da iskoristi ove Ivicine bombe i preskupa pojačanja. Ovaj Đukićev “mi smo Partizan” ni na šta ne liči, jer to NIJE Partizan. Drugo, priča kako nismo slabiji od prošle godine se tek sada vidi na delu. Ne da smo slabiji nego smo debelo slabiji. Trener je dunster, a pojačanja, koja možda nešto i znaju, pod Đukićevom palicom pokazuju jedno veliko NIŠTA.

ĐUKIĆU ODLAZI!!!