Iliev: Navijači ugledajte se na Jug

U poslednjem Partizanovom TV vesniku gledali smo intervju gde su Ivica Iliev i Željko Pantić pošteno ispljuvali navijače sa svih tribina osim sa južne. Dakle, svi smo mi govna, a ovi sa juga su gospoda i pravi Partizanovci.

Dobro momci, evo i mi ćemo da se ponašamo kao i ovi sa južne tribine, možda ćete nas više voleti.

Dakle…

  1. Od sutra očekujemo da nam mesečno plaćate 5000 Evra da ne bi ništa negativno pisali o vama. Ukoliko želite da pišemo pozitivno, onda je cena 15.000 Evra, jer ipak moramo da zaposlimo ceo tim eksperta koji znaju da uviju govna koja dolaze iz UO FK Partizan u oblande, da bi masa lakše pojela.
  2. Već na sledećoj utakmici, pogotovo evropskoj protiv “šipaca” počećemo da kačimo političke parole. Nadamo se da će se protivnici pošteno iznervirati ako spomenemo Kosovo, pošaljemo UEFA u kurac, i otpevamo nekoliko pesmica Ratku Mladiću, Karadžiću, pa što ne i Slobodanu Miloševiću.
  3. Na svakoj utakmici bacićemo 50ak baklji, malo na teren, malo na sopstvene navijače, pogotovo kada je Partizan u naletu i tako zaustavimo dobar ritam.
  4. Nećemo praštati fudbalerima nego ćemo ih postrojavati, šamarati i skidati kapitenske trake.
  5. Staćemo u odbranu našeg najvećeg mrzitelja, Aleksandra Vučića. Ako treba, našim telima ćemo ga zaštititi.
  6. Gospoda sa Juga nemaju više potrebe da šalju Pretorijance pred ložu gde sedi naša uprava. Mi sa Istoka i Zapada ćemo je braniti kao da su nam najrođeniji u pitanju. Naravno, očekujemo da kapne koja kinta.
  7. Nećemo tražiti ostavku Đukića. Ipak je on “veliko” evropsko ime, mada ne sećamo se gde je on to bar nešto veliko uradio, osim što je redovno pušio kitu, ali ajde da vam verujemo kako je u pitanju vajni stručnjak, a i da njega nije bilo Tošić bi se vratio u Partizan na “kurovdan”! Doduše, došao ne došao neke velike koristi do sada nismo ni imali, ali ajde, možda proradi kad se oporavi. Možda proradi i najskuplje pojačanje u našoj istoriji.
  8. Šamaraćemo sve navijače koji i pomisle da viknu “Đukiću odlazi”, uz finansijsku nadoknadu, naravno.

Narode, izvinjavamo se što smo vam do sada drmali kavez. Sve je sjajno i bajno!!! Nadamo se da će Iliev i Pantić biti zadovoljni. Naravno sa novim odnosom prema FK Partizan  počinjemo čim stigne lova za “našu ljubav prema Partizanu”. Što bi mi bili drugačiji od “vernog Juga”. Koliko para, toliko ljubavi!