U laži su kratke noge

“Procureli” dokumenti o finansijskom izveštaju KK Crvena zvezda mts za 2016. godinu, koji pokazuju dug od 379.160.669,41 dinara izazvao je veliku pažnju u poslednja 24 sata na društvenim mrežama.

Predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović, govorio je u sredu na treningu ekipe i o toj temi, nazvavši tu informaciju “bajatom” i optuživši “komšijski klub” da je pustio tu informaciju u etar.

“Da vam kažem, kao prvo, to je bajata vest koja je puštena od naših komšija. Komšije se očigledno bave interesantnim stvarima. Ništa u Zvezdi nije bilo prikriveno i to samo pokazuje kroz koji proces Zvezda prolazi od 2011. godine. Naša knjigovodstva i finansijski izveštaji su apsolutno tačni i moraju biti potvrđeni i od naše i od revizije Evrolige, koja vam neće oprostiti, a to nisu vremena nekadašnje Evrolige kada ste mogli da zabašurite karte i da pravdate mnoga sredstva sredstvima iz ljubavi”.

Čović je rekao da je imao priliku da vidi i dokumente o finansijskim izveštajima Partizana, koji su takođe “osvanuli” na društvenim mrežama.

“Video sam i ovu drugu odluku, naša je crveno-bela, ova je crno-bela. Nije mi jasno da neko prikaže gubitak od 39 miliona dinara a da samo bivšem treneru duguje 600 hiljada evra, ali ne bih se bavio time. Ponavljam, to je bajata informacija i zlonamerna i bukvalno se ne bih bavio time”, dodao je Čović.

 

 

 

Odgovor: 39 miliona je Partizanov dug samo za 2016. godinu, dok se Vujoševiću duguje odranije, a celokupni dug KKP je znatno veći. Drugo, o kojoj bajatoj informaciji otrovni patuljak baljezga. Cifra je jasna a i datum. Sami su priznali da im je budžet za tu godinu bio preko 6 miliona Evra… ako su u dugu od više od tri, to znači da su spiskali skoro DESET miliona. Na čega… titulu u ABA i domaćoj ligi! Gde su pare nestale Ćoki???