Da li se sprema izbacivanje Partizana iz Evrope

Posle utakmice Lige Evrope, gde je Partizan gostovao u Albaniji UEFA je reagovala kao skoro nikada do sada. .. kažnjen je klub čiji su navijači skandirali protiv Srba. Ta skandiranja su svakodnevnica kada igraju hrvatski klubovi, a UEFA pretežno ćuti. Zašto su ovaj put reagovali i zatvorili kapije na stadionu gde igra Škenderbeg… da bi trasirali put za sledeći akt, izbacivanje Partizana iz Evrope! Najmanji incident na JNA će značiti izbacivanje Partizana na najmanje tri godine!

Povodom toga, čelnici kluba su reagovali, izdali nekoliko saopštenja i gotovo sigurno platili preletačima sa severne na južnu tribinu da ne prave sranja.

Ipak, nije sve to tako jednostavno… plati vođama sa Juga da ne prave nerede i sve će biti OK, jer i nad popom ima pop. Ako neko iz “države” želi da Partizan bude izbačen iz Evrope, a ima dosta takvih, da im sada ime ne spominjemo, desiće se incidenti. Uopšte nije potrebno da se to desi na južnoj tribini, dovoljno je poslati desetak ljudi na Zapad, Istok, ili čak na Sever, odakle su i došli.  Odradiće ono za čega su plaćeni, Partizan će biti izbačen iz Evrope, a sva krivica biće bačena na navijače sa te tribine. I vuk sit i ovce na broju!

Uostalom, setite se šta se sve dešavalo reprezentaciji… napadi u Đenovi, dron… Za sve to krivicu snose isti ljudi. Njih uopšte nije interesovalo da će reprezentacija biti drakonski kažnjena, njihov cilj je bio drugačiji i na kraju su uspeli. Bogdanov je malo odležao, ali za uzvrat dobio je gomilu novca i imunitet u Srbiji, jer kako drugačije objasniti njegovo šetanje po travi Partizanovog stadiona, tokom utakmice sa Albanijom, i da mu ne fali dlaka sa glave. Naravno, mislimo na trepavice! Moćnici su znali šta se sprema na stadionu Partizana protiv Albanije, i ne samo da su to dozvolili nego su bili i saučesnici!

Nije ni uprava Partizana ovde nevina, jer i oni veoma dobro znaju šta se dešava na tom “vernom Jugu” i imaju bar neku kontrolu. Kad kažemo “uprava” ne mislimo samo na ovu garnituru, nego i na sve prethodne  uprave. Zeka je izgubio kontrolu kada je prestao da plaća, odnosno kada je neko drugi počeo da plaća više nego on. Upravo isti scenario nas (možda) čeka i u četvrtak. Uprava jeste platila za mir na tribinama, ali pitanje je da li je neko platio više od njih, da bi ipak došlo do nekog incidenta. Incidenta koji UEFA jedva čeka ne bili izbacila Partizan iz Evrope.

Paranoja, ili nešto drugo, znaćemo uskoro, ali jedno je sigurno JUG kontroliše “DRŽAVA” i Uprava FK Partizan! Omraženi Istok i Zapad ne kontroliše niko, a žarko bi želeli da mogu!