Preimenovani FMP lako do pobede

Kada igraš, da iskoristimo košarkaški termin da bi lakše razumeli, “bušan kondom odbranu”, onda ništa drugo osim bebe u gepeku i ne možeš da očekuješ.  Mutant iz Železnika je uspeo da pobedi Partizan a usput ubaci i 100 poena. Nadamo se da Dule nije gledao ovu utakmicu… posle ovakve odbrane verovatno bi dobio srčku!

Ipak, navijači Partizana ne treba da budu previse nezadovoljni. Partizan polako izlazi iz kanala u kojeg su nas baciji… znate i sami koje osobe, dok preimenovani FMP će po završetku ove sezone imati dug preko 12 miliona Evra. To danas možda i nije neka uteha, ali bar znate za koga navijate, dok ovi drugi, iz kolektora i dalje misle da navijaju za svoju Zvezdu, a ne za državni projekat, koji i nije deo SD Crvena zvezda,  pod palicom otrovnog patuljka. Cigani, nova fuzija je blizu. Znate li ko će vas skrpiti.

Što se same utakmice tiče pobedio je tim sa kvalitetnijim igračima, zasluženo, mogli bi reći. Partizan će morati da poboljša odbranu, ili da nenormalno šutira trojke. Ovo prvo je ipak lakše. U Partizanu najbolji su bili Veličković sa 18, Viliam-Gos sa 17 I Miler sa 16 poena.