Napad je najbolja odbrana

Zašto nismo iznenađeni novim napadom otrovnog patuljka na Partizan! Razlog i tajming su više nego očigledni, sramno izdanje preimenovanog FMPa protiv CSKA, a potrošili su na igrače gomilu novca! Da su hteli, mogli su Rusi da ih nabiju sa 60 razlike. Ćoki, koliki je dug preimenovanog FMP-a… da li je i dalje 9 miliona Evra, ili će na kraju ove sezone da pređe 12! Doduše, možda vam Vučko opet oprosti dugove… ne bi bio prvi put!

Ja moram da kažem da je Partizan degenerisan od 1993. godine, iskreno vam kažem. To su političari uradili, da ne spominjem sada, laka mu zemlja, Mirka Marjanovića – koji je imao koncepciju da od Partizana napravi “nešto što ne sme da izgubi”, u svim sportovima. I, to nije sporno, ali je sve to bilo postavljeno tako da ne postoji Crvena zvezda, a to baš i ne može.

Naravno otrovni patuljak je zaboravio da spomene Krcuna, koji im je izgradio stadion. Zaboravio je Miljanića, koji je vedrio i oblačio u FSJ. Zaboravio je da im je Đinđić obrisao dug od 15 miliona Maraka. Zaboravio je da im je Vučić obrisao dug od 17 miliona Evra. Zaboravio je da kaže da će im  taj isti Vučić obrisati dug fudbalskog kluba.  Već možda i na kraju sezone Terzan će  objavi sjajnu vest kako FK Crvena zvezda više ne duguje nikome.

Zaboravio je otrovni patuljak da kaže da je FK Crvena zvezda, i to pod “diktaturom” Grobara Tadića, dobila najvećeg sponzora u srpskom ili juguslovenskom sportu.

O sudijama poput Mrakića, Obradovića i Maje, da i ne pričamo, jer kad oni sude “zvezda ne gubi”!

Ceo taj sistem se nekako ‘uvukao’, da bi kasnije samo bio nadograđen. Opet, da ne spominjem imena, mislim da mi u Zvezdi nemamo takva opterećenja, barem ih ja nemam… Uvek ćemo naravno želeti da pobedimo, ali sam ja pre svega za sportsko nadmetanje, a ako je neko bolji od nas neka nas pobedi.

Eh, kad kurva priča o poštenju. Ne treba se vraćati u neku 93. nego samo nekoliko meseci unazad, kada je otvorni patuljak “oteo” Petra Rakićevića, iako su znali da im nije potreban i da neće igrati, ali svejedno su ga oteli da ne bi otišao u Partizan.

Setite se samo trovanja naših košarkaša pre utakmicu protiv preimenovanog FMPa. Postoje dokazi i sve je hronološki zabeleženo… ko je naredio, ko je doneo i ko to dao igračima, ali u KKP , iako sve to znaju, moraju da ćute. Ili, ćuti ili nema sponzora.

Koliko puta je Crvena zvezda reagovala kada Partizan objavi da će dovesti nekog igrača! To se desi svaki put. Poslednji primer je Suma. Odjednom i njima je zapao za oko, mada pre će biti da su pokušali istu igru kao i sa Rakićevićem, ali nisu uspeli. Koliko puta su pretili srpskim igračima, koji bi da dođu u Partizan, nebitno da li u FK ili KK.

Ma da, kako da ne, oni su samo za “sportsku priču i fer odnose”. Neka lažu one koji ih ne poznaju, nas svakako ne mogu!

Za kraj, fufice, jasno je nama šta ti se sprema, a to ti ne spremamo mi, Partizanovci, nego tvoji dojučerašnji saborci. Tvojom opakom bolešću nema kraja, ali ipak si dovoljno iskusan da znaš da iskriviš sliku i zameniš priču. Na svu sreću, normalnih sa obe strane, nema ti spasa, nećeš još dugo!