OVAKO SU RADUJKO I ĐILAS NOVAC KSS „GURALI“ ČOVIĆU

Prošle nedelje smo delom odgovorili „gazdi-legendi“ onih koji su ga 2006. najgore vređali, kao i porodicu mu u Železniku, onda kada je stara Crvena zvezda igrala protiv starog FMP.

Pošto novinari nemaju ni morala, a ni hrabrosti (da ne bi dobili batine) jer je batinaš pod zaštitom suda, mi sad nastavljamo sa raskrinkavanjem laži Ćokija, kako su ga zvali drugari iz zemunskog klana, ili „Mafijaške pudlice“, po knjizi u kojoj je o njegovim karakternim osobinama pisao i aktuelni predsednik Srbije, pre nego ga je najveća njihova legenda, Dragan Dzajić, nokautirao:

Za gepekovanje su te Ćoki demantovali Steva Karadžić i Milan Gurović, kao i sudija Jovćić. O tvom premlaćivanju sudija si se i sam hvalio na TV-u. Doduše, ti prebijeni nisu prošli kao vozaći GSP, dok si bio Miloševićev gradonačelnik, ili pokojni Zoran Đinđić, dok si mu bio potpredsednik Vlade…

Ko god te pomene biva kažnjen – od strane tvojih direktora KLS, kao npr. Gogića, Deleona, Jovićiča, ili Čabarkape u ABA. Možeš da pričaš, pretiš, udaraš, blatiš… Ni KLS ni ABA ti smeju ništa, kao ni novinarčići koje podmićuješ.

Novinari ne smeju da komentarišu laži, obmane, huškanja. Pa nema sada Vujoševića! Ko to sada potpaljuje strasti srpske omladine? Smete li to da napišete novinarčići? Niko ne kažnjava, niti osuđuje.. Ali, mi nismo U92, BliCZ, Ružnal, ili tv Arena, da nas ti Ćoki uceniš, ili kupiš za par godišnjih ulaznica, kao „skotove“ (kako ih zoveš) sa društvenih mreža ili RSB, Sa(t)rapu, (I)DEU, Marića…

Dok slušate humor iz „Parova“ otirača svih režima zvanog Milomir Marić, Ćoki reče kako 2011. niko nije hteo i smeo da uloži u Crvenu zvezdu. Sa jedne strane je u pravu, jer se te godine Crvena zvezda nije ni takmičila, pošto nije ni izborila plasman u ABA. Pobedio ju je FMP, uz pomoć Mirka Pavlovića, koji je sklonio prethodno svog školskog druga, Mihajla Uvalina, da bi mu se ovoga leta sve vratilo. Zadesila ga je ista sudbina. Gazda ga je godinu pre izbacio iz autobusa u Zagrebu, a ove zajedno sa Radonjićem iz kluba.

Ko li je „gazdi“ dao novac da dovede jednog od najskupljih trenera Evrope tada, Svetilslava Pešića ? Reče pa opet slaga i Ćoki i njegov preletački kompanjon Marić, da se u njegov privatni klub, koji je vodio zajedno sa Đilasom i Anđelkovićem (predsednik skupštine) nije smelo ulagati. Ne da se davalo, nego se i presipalo iz KSS.

Prepiska Radujko-Đilas

radujko-djilas.pdf

Pre koju godinu je objavljena prepiska izmedju prvog čoveka Telekoma, Branka Radujka i Dragana Đilasa, Ćokijevog partnera u klubu i tada predsednika KSS. Ona sve najbolje govori. Naime, sponzorstvo Telekoma namenjeno KSS nije moglo da se realizuje, zbog neuspeha reprezentacije na EP u Litvaniji 2011, zbog kojih nas nije bilo na Olimpijadi. Elem, da taj novac ne bi ostao u Telekomu, ili išao za škole, bolnice, bolesnu decu, Radujko, član UO FK C. zvezda, piše Đilasu kako da taj novac preusmere ka KK Crvena zvezda Beograd, iako ista po vlastitim rečima Ćokija te godine, nije član istog tog SD. Dakle još jedna laž, kao dokaz šta se sve radilo. Zato je naš Ćoki ostao te visne – zato sto su u laži kratke noge!

P.S . U sledećim nastavcima još dosta toga o mnogim lažima, argumentima, papirima. Mi nismo ni Happy TV, ni Sa(t)rapa, ni (I)DEA, ni u92, ni BliCZ, a ni Đilasova Arena koja ti Ćoki kupuje ABA jtd. Preneće ti Vujčin sve.