Sve je regularno… da, kako da ne

Da normalan čovek ne poveruje! Arena sport je u svojoj regularnoj emisiji još jednom pokazala da su smešni. Ako ne grešim, nemaju nacionalnu frekvenciju, ali ako ovako nastave ne sumnjamo da će vrhovni kancelar da reaguje.

U analizi tri sporne situacije koje su se desile na utakmici Crvena zvezda – Čukarički, “ekspert za sporne situacije”, Igor Radojčić, je ocenio da penal za Čukarički “nije postojao”, jer eto intenzitet povlačenja rukom nije bio prejak. Čovek je samo naslonio ruku na rame…  Radojčić je i sam priznao da nije obraćao pažnju šta je fudbaler Crvene zvezde uradio nogama. Ekspert nema šta! U normalnim državama, penal ko vrata!

U situaciji kada je sudija Santrač svirao smešan penal za Zvezdu “ekspert” je rekao da je povlačenja bilo, ali je izbegao da kaže da li je se desio faul, koji je napravio Pešić guranjem protivnika, pre povlačenja, a nije ga ni bilo. Ekspertski, nema šta!

Nažalost, promašili smo njegovu ekspertsku analizu prethodne zvezdine utakmice, kada je takođe dosuđen penal, a da čovek nije ni izveo korner. Kako on objašnjava da sudija trči prema penalu, a lopta još miruje pored korner zastavice. Verovatno je i tu sve regularno, pa i crveni karton.

Treću situaciju je ocenio korektno, jer zaista i nije bilo elementa da se dosudi slobodnjak, ali ta situacija i nije uticala na rezultat dok prve dve su rešile pobednika i gde idu bodovi.

Svemu tome prisustvovao je Ivica Iliev. Nije nam jasno kako je izdržao a da dotičnog ne premlati stolicom. Ekspertska analiza, ma da, kako da ne! Đubre cigansko!