Pobeda i pored neverovatne sudijske krađe

Koliko je Partizan u pravu kada je zatražio da naše utakmice sude strane sudije, možda se najbolje danas videlo. Sudije su u DVA navrata žestoko oštetile Partizan, jer oba puta nije bilo govora o ofsajdu. Kod slučaja sa Tavambom čak DVA metra.

Partizan je danas odigrao veoma dobro, a da nije bilo sudija ovo je već u prvom poluvremenu trbalo biti rešeno. Ipak do prve prave prilike čekalo se do 26. minuta kada je Tošić majstorski savladao golmana. Nekoliko minuta kasnije Miletić je dobro pucao ali golmana brani.

Zatim šou linijskog LOPOVA. Ovo što je on uradio za samo dva minuta nikako ne može da se kaže da je slučajno. Prvo je mlatarao zastavicom kada je Ožegović pobegao odbrani, a onda je usledio šlag na ciganskoj torti, debil maše ofsajd i poništava gol Tavambe, iako je jedan fudbaler Voždovca bio preko DVA metra iza  našeg fudbalera. Bruka i sramota!!! I onda se neko čudi zašto Partizan traži inostrane sudije. Pa kad vam ponište DVA gola za samo dva minuta, šta drugo da radite nego da tražite pravdu na drugom mestu, jer u FSS a pogotovo ciganskom sudijskom savezu je svakako nećete dobiti.

Svoju najbolju priliku domaćin ima u 35. minutu, ali Stojke brani. Do kraja poluvremena nije se desilo ništa bitnije.

Domaćin je prvi zapretio u drugom poluvremenu, ali uzalud, Stojke opet brani. Zatim se ređaju šanse Partizana, nažalost sve neuspešne. U 80. minutu penal za Partizan. Ne sumnjamo da će ciganska govna i ovaj penal ubaciti u njihov video, iako je kako i ostali čist kao suza. Filipović je pogrešio kada je pokušao da vrati loptu golmanu. Tavamba je bio brži, presekao pas, a golmanu nije ostalo ništa drugo nego da sruši Tavambu i tako spasi gol. Ispostavilo se da je to bila dobra odluka jer je uspeo čak i da zaustavi penal. Pred kraj susreta Pavlović dobija crveni karton. Zašto, neka sudija kaže šta mu je ovaj sve rekao posle faula nad Pantićem.

Dakle, Partizan je pobedio, sudije su nas opet žestoko oštetile… teraj dalje, ipak je ovo država Smrdija, gde smo mi strano telo… Bogu hvala da jesmo, jer i ne želimo da budemo kao oni!