Novi poraz u ABA

Košarkaši Partizana ubeležili su peti poraz u regionalnom takmičenju, te ako FMP pobedi nalaziće se na petom mestu. Danas je bolja bila podgorička Budućnost koja je pobedila sa 86:79 (24:20, 31:23, 16:26, 15:10).

Loše je Partizan počeo utakmicu i posle tri i kusur minuta gubio dvocifrenom razlikom. Ipak do kraja četvrtine uspeo je da se vrati u igru, 24:20. Drugu četvrtinu Partizan je dobro igrao, čak povremeno i vodio, ali tri minuta pre velikog odmora sasvim je stao i dozvolio da domaćin napravi seriju  11:0 i poluvreme završi sa 55:43.

Treću četvrtinu Partizan je odigrao veoma dobro, pred kraj uspeo je da izjednači, ali u poslednju četvrtinu se ušlo vođstvom domaćina, 71:69. U poslednjih deset minuta domaćin je održavao vođstvo i kad god bi Partizan zapretio, Budućnost je odgovorila novim poenima. Na kraju 86:79 za novi poraz crno-belih.

Za kraj da upitamo vlasti iz Srbije… zašto je dozvoljeno da otrovni patuljak, znate i sami na koga mislimo, opet ne dođe na suđenje, zbog kobajagi lekarskih primedbi, dok slobodno može da se šeta gradom, ide na utakmice i radi šta god hoće, sve dok opet ne dođe vreme da se ide na sud?? Koga od vas na vlasti drži u zadnjem džepu??