Opet zasrali, uz pomoć Širokog, kad je najmanje trebalo

Po nenormalnim uslovima Partizan i Vojvodina su odigrali zanimljivu utakmicu. Partizan je imao dobijenu utakmicu, ali posle kardinalne greške sudije Širokog, koji nije svirao očigledan penal pri rezultatu 1:0, pa onda i Stojkovića u 86. minutu Partizan je opet prosuo bodove.

Sneg, koji je padao celu utakmicu i te kako je uticao na sve što se dešavalo na terenu. Prvo poluvreme je proteklo u klizanju, ali videli smo nešto i fudbala. Vojvodina je imala jednu veliku priliku, a Partizan dve. Prvo je Tavamba pucao glavom pored gola, a kasnije je Tošić izašao sam pred golmana, ali loše pucao.

Drugo poluvreme je počelo kako smo želeli. Tošić je uzeo jedan otpadak i plasirao loptu u mrežu. Nije se dešavalo ništa bitnije sve do 63. minuta, kada je ono cigansko govedo, Široki, žestoko oštetio Partizan. Uleteo je Miletić po levoj strani, očigledno je srušen, a Široki samo odmahuje rukom. NEVEROVATNO!!!

Uporediti ovu situaciju sa zvezdinim jučerašnjim penalom u 85. minutu je suludo. Ovo je bila PENALČINA, prema onome što je sudija svirao zvezdi. Naravno, Partizan i zvezda odavno nemaju isti tretman u Srbiji, pa i ne čudi ovakva odluka Širokog. Da je to bio igrač crvene zvezda ne samo da bi se svirao penal nego bi fudbaler Vojvodine dobio i direktan crveni karton.

U 69. minutu Marjanović izvodi korner a Tavamba pogađa stativu. Tri minuta kasnije Partizan izvodi korner sa leve strane, svi su promašili loptu, koja je zatim išla pravo Ožegoviću na glavu. Nažalost on je promašio celu loptu a stajao je samo dva metra od praznog gola. Šteta! U 80. minutu slobodnjak za Partizan. Zaleće se Pantić i sa 20 metara puca 20 metara preko gola. Užas! Još veći užas videli smo u 86. minutu kada je Stojke užasno reagovao, jednom rukom bukvalno spustio loptu igraču Vojvodine a on sa samo pet metara ubacio u prazan gol. Neverovatno.

Do kraja utakmice nije se desilo ništa bitnije i Partizan po drugi put ove sezone, posle poklona od komšinice, ne iskorištava priliku da se približi.

Partizan, OD SLEDEĆE UTAKMICE, mora da zahteva da sude strane sudije, pa makar sam to platio, jer ovo što se dešava iz utakmice u utakmicu više nema smisla. Možete li samo zamisliti šta će se sve dešavati na sledećem derbiju!!!