Sedmi poraz u poslednjih osam utakmica

Košarkaši Partizana ubeležili su 4. izastopni poraz i 7. u poslednjih 8 utakmica. Da li je bilo šta više potrebno da kažemo!

Sada je i više nego jasno da ovom timu nešto nedostaje. Da li je u pitanju loša selekcija igrača, ili Muta jednostavno ne zna da ih u komponuje i od njih napravi “ekipu”, ko će ga znati. Jedno je sigurno, ne sećamo se kada je KK Partizan u svojoj istoriji izgubio sedam od osam.

Partizan je danas u Viljnusu sasvim očekivano  izgubio od Lijetuvos Ritasa sa 93:75 (22:19, 25:17, 22:20, 24:19).

Nije problem zbog poraza, dešava se to u sportu, ali ne vidimo nikakav pomak na bolje. Štoviše, iz utakmice u utakmicu Partizan igra sve gore. Na početku sezone bar je napad ličio na našto, pa makar smo gledali utakmice sa NBA rezultatima. Danas nema napada a odbrana je i dalje katastrofalna.

Kad će biti bolje… neće uskoro! Iz EC smo bukvalno već sada ispali. U ABA ređamo poraze i polako klizimo ka sredini tabele. Šta će se desiti u domaćoj ligi je jasno kao dan.

Dosta je povređenih igrača, pa sam dao šansu mlađima. Što se tiče same utakmice odigrali smo nešto u prvom poluvremenu, ali je nedopustivo da napravimo 21 grešku u napadu. Iskusna ekipa Ritasa je to kažnjavala i trenutno su mnogo uigraniji od nas. Mi imamo dosta talentovanih mladih igrača koje moramo da forsiramo u Evrokupu i ABA ligi kako bi stekli iskustvo za sledeću sezonu, istakao je Nikolić.

Nikoliću, ko Boga te molimo, ne spominji “sledeću sezonu”. Toga smo se naslušali u komšiluku deceniju i kusur, a evo i nekoliko godina zaredom i od vas iz KKP.