Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo

Košarkaši Partizana priredili su još jedno neugodno iznenađenje svojim navijačima porazom protiv direktnog konkurenta za poslednje plejof mesto. Danas su izgubili u Železniku protiv FMP2 sa 83:71 (17:17, 24:24, 27:21, 15:9).

Prvo poluvreme je proteklo u ravnopravnoj igri. U jednom trenutku Partizan je imao +6, ali se na odmor otišlo sa 41:41. U trećem periodu Partizan igra očajno, FMP2 pravi seriju i odlazi na 6 razlike, a nedugo zatim i na +9. Partizan je uspeo da se vrati i smanji na -2, ali u poslednjih deset minuta se ulazi sa 68:62. Ni u poslednjoj četvrtini Partizan nije pokazao da zna da igra. Štoviše pokazao je jedno veliko ništa. Čovićev FMP2 dolazi do dvocifrene razlike, a onda rutinski završava utakmicu.

Ne treba pljuvati i kriviti košarkaše, jer oni bolje ne znaju. Nisu oni krivi što su tu. Ne treba kriviti ni trenera, jer ima to što ima, a poznata je ona stara da se pita ne pravi od …. Glavnog krivca treba tražiti u upravi kluba, i ne samo ovoj sadašnjoj nego i prošlogodišnjoj. SNS bagra, i jedni i drugi! Uništili su Partizan, po direktivi vrhovnog kancelara, u ekspresnom vremenu.

A dug, koji je jednom iznosio 4+ miliona je danas prešao 7. Slučajno, ma da, kako da ne! Doduše, dug FMP1 će na kraju ove sezone iznositi skoro 12 miliona, ali tu je državni bankomat, koji mi svakako nemamo. Oni su ionako navikli na gašenje, UPPR, fuzije i slične rabote… Mi nismo, ali sudeći po svemu, idemo tim  putem.

Ko poslednji izađe, neka ugasi svetlo!