Kako je moglo biti, dobro smo prošli

Partizan će ipak utakmicu protiv Češke Viktorije igrati pred svojim navijačima, tako je odlučila UEFA.

Da se tri puta prekrstimo, eto i to se desilo, da UEFA bar donekle bude fer i prihvati argumente Partizanovog pravnog tima. Partizan će morati da plati samo 30.000 Evra. Kažemo “samo” jer lako je moglo da se desi da nam zatvore stadion, pa i mnogo gored od toga.

Nadamo se da će navijači Partizana, nebitno na kojoj su tribini,  jednom za sva vremena shvatiti da svojim ponašanje i sasvim nepotrebnom politikom nanose štetu klubu za koji navijaju. Ako nekoga voliš ne nanosi mu štetu.

Naša draga komšinica, stub srpstva i pravoslavlja, je prošla znatno gore. Ona će morati da igra pred praznim tribinama iako su već najavili da su prodali 87. 452 ulaznice… ne računajući i 23,675 ulaznica prodatih Rusima. Koji bi to spektakl bio kad bi ih sve natrpali u rupu. Povodom toga, oglasio se i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Izražavam i žaljenje zbog kazne našim rivalima, budući da smo svesni da je interes srpskog fudbala da oba naša kluba budu u poziciji da se na najbolji način bore za uspeh, pa, sledstevno najavama da će uloziti žalbu na ovu odluku, nudimo iskusnu pravnu pomoć koja se već pokazala kao delotvorna u organima UEFA