15.02.2018. JNA TE ČEKA!!!

Navijači našeg Partizana!

U maćehinskom okruženju u kojem se naš klub i mi kao njegovi navijači nalazimo poslednjih godina, u okruženju u kojem se šampion, osvajač duple krune i najuspešniji srpski klub u Evropi u XXI veku tretira u svim sferama ovog društva kao neki potpuno nebitan klub nižeg ranga, naš Partizan u četvrtak 15. februara bije važnu evrpsku fudbalsku bitku – samo za nas koji ga volimo!

Onaj ko u ovakvom medijskom i svakom drugom aparthejdu koji nas okružuje zaista voli naš Partizan i naše slavne crno-bele boje, njemu je u četvrtak mesto na našem stadionu, u našem Fudbalskom Hramu, na našem starom, dobrom „JNA“!

Dođite svi koji volite Partizan, naš slavni klub kojeg davnog 4. oktobra 1945. osnovaše takve ljudske gromade i narodni heroji kao što su Tempo, Koča, Peko ili Čoče, klub koji ima slavnu prošlost i kojem želimo da narednog četvrtka ispiše jednu lepu stranicu, kao uvod u njegovu isto tako slavnu budućnost u koju čvrsto verujemo!

Ovo naše odvratno okruženje je od češke Viktorije Plzenj već napravilo neki trećerazredni klub, stvarajući time naravno potpuno lažnu sliku o našem protivniku. Ne hajte nikako i nipošto za marifetluke našeg okruženja! Čeka nas mnogo jak evropski protivnik, tim koji jako retko prima golove, a još ređe trpi poraze – i u svojoj zemlji, ali i širom Evrope gde redovno nastupa! Našim igračima je u četvrtak potrebna snažna i srčana podrška, jer jedino tako naš Partizan može do pozitivnog rezultata i do šanse da u revanšu u Češkoj eliminiše favorita!

Naoštrite glasne žice i dobro zagrejte dlanove na putu ka „JNA“, ponesite sa sobom svu svoju veru i pozitivnu energiju sve do Humske br. 1, pa da svi zajedno u četvrtak povedemo naš tim do pobede – za slavu Partizana, za slavlje svih nas koji ga volimo, ali i u inat ovom našem odvratnom okruženju koje ne može da nas smisli!

Napred Partizan, ajmo crno-beli, igraj, skači, napadaj i pobedi!!!