Počivaj u miru legendo

Ne tako davno, gomila idiota je prekrečila murale poznatih Partizanovaca. Jedan od njih je čak i uhapšen, ali od tada se nije desilo ništa povodom hapšenja ostalih. Pristalice Crvene zvezde su se čak drznule da objave kako to oni nisu uradili nego zaraćene strane navijača Partizana. To samo maloumni kreteni mogu da poveruju, a što je najgore, “DRŽAVA” štiti počinioce ovog nedela. Niti dalje istražuju niti hapse počinioce.

Danas je osvanuo novi mural, u Užicu. U pitanju je mural preminulog srpskog glumca i navijača Crvene zvezde. Nebojša Glogovac je bio veliki glumac i još veći čovek, kojeg poštuju svi, a to što je neko zvezdaš, ili Partizanovac… pobogu, pa nije to nikad bilo niti treba da bude merilo nekog čoveka. Ovo je veliki gubitak za sve nas, nebitno koje boje volimo.

Ne možemo ni da zamislimo da neko prekreči  njegov mural samo zbog klupske opredeljenosti. Legende su legende, nebitno da li su Partizanovci ili Zvezdaši. Prođeš pored murala, pokloniš se legendi i ideš dalje svojim poslom…

Počivaj u miru legendo!