Vladislav Lučić: Partizanu je potreban Čović

Nekadašnji trener Crvene zvezde i Partizana, Vladisav Lučić,  izjavio je da je Partizanu potreban čovek kao što je Nebojša Čović.

Staviti klub na dobre, zdrave noge, je veoma teško. Nebojša Čović je u Zvezdi napravio genijalan potez. On je uspeo od one Zvezde i 14,5 miliona duga da reši problem. Danas je Zvezda respektabilan tim u Evropi, respektabilan na svim ovim prostorima, tri puta zaredom su bili prvaci…

Gospodine Lučiću, prvo se malo informišite pa onda dajte savete!

Pre svega, KK Crvena zvezda ne postoji, ma šta ovi iz Železnika kenjali, i čiji dres oblačili. Drugo, nekadašnja KK Crvena zvezda je dugovala 15 miliona maraka, a dug je obrisan po naređenju Zorana Đinđića. U to vreme nije bilo “Čove legende” u klubu. Treće, da nije bilo Aleksandra Vučića, koji je i naredio da se novi dug od 15 miliona Evra”ugašene” Crvene zvezde oprosti, ništa tu Čova legenda” ne bi mogao da uradi.

Sasvim je nebitno ko vodi koji klub, bitno je ko je na vlasti i koliki je psihopata, a trenutni vrhovni kancelar ima čak “F licencu”!

Za kraj komentara, predlažemo gospodinu Lučiću da se raspita u klubu iz Železnika, koliko taj klub trenutno duguje. Taj dug trenutno nije bitan, jer AV je na vlasti, pa je i dug nebitan. Ima se, može se. Naravno, nikome nije gorela do zore pa neće ni njemu, a kada dogori, dogoreće i ovom mutantu iz Železnika, jer će dug opet biti oko 15 miliona. Čova legenda će nestati, uslediće novo gašenje, sve dok se opet ne pojavi neki novi psihopata da iskoristi “poreznički novac”  u sred noći da bi ugasio vatru, i vaskrsnuo ugašen klub.

Ne treba nama “novi Čović”, nego neko ko zaista voli klub, neko ko ima obraz, neko ko se ne bolji Aleksandra Vučića i SNS gamadi. Imali smo jednog takvog, ali mu nije produžen ugovor… da ne koristimo reči kao što je “izdan, oteran ko pas”, i tako dalje…