Ko nas kleo, nije dangubio

Partizan je uklet klub, nema druge. Ovo je bila još jedna od onih utakmica, gde gledaš dobar Partizan, koji igra, daje gol, vodi, a  jasno ti je da će dobiti gol i to iz prvog protivničkog šuta u okvir gola. Umesto na kraju da bude 3:0, u Češku idemo sa 1:1.

U prvom poluvremenu smo videli veoma malo pravog fudbala. Viktorija se opredelila da brani gol i u tome je uspela. U napadu su uradili jedno veliko ništa. Nije ni Partizan imao neku posebno dobru igru, ali stvorio je dve prilike, a ona druga je morala završiti u mreži.

Drugo poluvreme donelo je bolji fudbal i više prilika. Opet je Partizan bio kudikamo bolji tim. To nam se isplatilo golom Tavambe. A onda, tipičan srpski mentalitet, vodimo… povlačenje! Česima je prepušten teren, valjda u nadi da možemo do kontre. Doduše, i jesmo ih imali nekoliko. Mogli su tu da padnu i golovi, da si ovi naši “znali” kako! Nažalost, nisu, a onda je usledio gol kakav viđamo već godinama kad Partizan igra, pogotovo u Evropi. GOL KROZ UŠI, mada, čini nam se da je on pao iz ofsajda! Opet kretenski primljen gol i to iz prvog šuta u okvir gola. Neverovatno!

Može li Partizan do povoljnog rezultata u Češkoj, svakako da može, ali samo pod uslovom da opet ne dobijemo idiotski gol.