Trla baba lan, da joj prođe dan

Posle još jedne brutalne krađe oglasili su se čelnici Partizana…

FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku, navedeno je u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.

A šta ćete to uraditi… napisati još jedno saopštenje za javnost!

Partizan je brutalno pokraden! Sudija je odlučio koji će rezultat biti na ovom meču. Jasno nam je stavljeno do znanja kako će se sudije ophoditi prema Partizanu do kraja sezone. Kontakt apsolutno nije postojao, vidi se na snimku, a sudija je bio u blizini, znači da nas je namerno oštetio – izjavio je Vazura.

Ne dešava se ovo samo ovog proleća, jesenas, nego sudijske nepravde i direktno mešanje države u sport traje već godinama. Nažalost, prethodna, pa i ova uprava ćuti. Tu i tamo malo zatalasaju, neko im iščupa uši, i oni opet zaćute… sve do nove sudijske krađe. Ko uopšte shvata upravu Partizana ozbiljno, kada je svima jasno da su svi oni uz SNS i da će raditi kako vrhovni kancelar kaže.

Da se razumemo, po igrama koje prikazuje Partizan pod Đukićevom palicom, i ne zaslužuje titulu, ali ovo što nam se radi već nekoliko godina je van pameti.

Jasno je kao dan da Partizanu NIKADA neće biti dozvoljeno da pretekne zvezdu po broju titula. Jasno je kao dan ko je državni projekat. Pobogu, pa neće valjda to da bude Partizan, a Vučić je izjavio da kad postane muda u Srbiji ugasiće Partizan. Koliko vidimo dobro mu ide. VK, OK, RK, i mnogi manji klubovi su maltene ugašeni. KKP je bio na ivici provalije, ali eto nedavno je uspeo da pobedi limenke iz Železnika, pa slobodno možete da očekujete da će “sponzori” prestati sa isplatama. Slučajno, da kako da ne!

Prema tome, ako je upravi FK Partizan zaista stalo do Partizana, imaju svu potrebnu arhivu i dokaze, pa pravac u UEFA i FIFA. Ovi jedva čekaju da potkače Srbiju, reprezentaciju i srpske klubove. Ako su izbacili Škenderbeg deset godina, cenimo da će ove iz rupe, zbog svih nameštaljki, i direktnog uticaja srpske politike  izbaciti do kraja 21. veka. Ako usput potkače i Partizan, i nije neka velika šteta!

Jednog dana kad Srbija bude slobodna država, kad sportom počnu da se bave sportski radnici a ne kriminalci i političari, neka nas onda sve vrate u evropsku porodicu. Do tada zatvoriti sve stadione… ionako zvrlje prazni!

VUČIĆU PEDERU!!!!!