Novba blamaža “šabačkog foliranta”

Šta da vam kažemo, sve ste sami videli. Partizan je opet prosuo bodove i sasvim je nepotrebno pričati o nekoj tituli, jer nama, koji smo malo upućeniji, jasno je bilo još prošlog leta, kada su vajna uprava i genije SD doveli Miroslava Đukića, da od titule nema ništa. Kako igramo i ne zaslužujemo je!

U poslednjih deset utakmica (tri evropske, sedam domaćih) Partizan je ubeležio samo DVE pobede, 4 nerešene utakmice i 4 poraza. Bravo Đukiću, tako se ruši klub!

Današnja utakmica… prvih 40 minuta opet jedna velika nula. Pred kraj poluvremena imao je Suma solidnu priliku za gol, ali…

U drugom poluvremenu Partizan je imao dve prilike za gol. Prvo je Suma iz dobre pozicije pucao glavom pravo u golmana, a zatim Miletić sam ide na golmana Radničkog, i svima pokazuje zašto je stoper a ne napadač. Radnički je stvorio jednu priliku i postigao gol. Ni po čemu nisu zaslužili jedan bod, kamoli tri, ali kad nećemo mi, hoće oni. Šta tek reći o sudiji, koji Pantiću daje žuti karton, a momak nije ni napravio faul, kamoli zaslužio karton.

Da li su Tošić, Janković, Suma i ostali zaboravili da igraju fudbal, ili je ovaj anti-fudbal rukopis španske virtuoze iliti šabačkog prevaranta, sami zaključite. Gotovo sigurno možemo da garantujemo da Miroslav Đukić neće biti trener Partizana sledeće sezone.

Kasno je i da pitamo Ilieva da li on kapira da 50 golova nedostatka ne možeš da nadoknadiš sa nekom ciganskom padalicom, ili preskupim fudbalerom koji, zbog volje trenera, ne igra na svojoj poziciji.

Što se uprave tiče, svi će oni sutra na izborima da zaokruže “1”. Njih zaista nema šta da pitamo, jer tu je sve jasno!