Koja razlika, a samo godinu dana je prošlo

Da li će Đukić dobiti pedalu, ili će sam podneti ostavko, a upravo se o tome diskutuje  u Humskoj, sasvim je nebitno. Sada je kasno i za jedno i za drugo, bar kad je titula u pitanju. Ipak, treba spasiti što se spasiti može, pa bar pokušati da uzmemo kup. Đukić nam neće doneti ni taj trofej, tako da, vajna upravo i ti genije od SD, znate šta vam je činiti.

Ako ne znate, ima jedan naš bivši trener, koji trenutno nije pod ugovorom, a verovali vi ili ne, on nas ne plaća da pozitivno pišemo o njemu, nego nas je zadužio igrama i pobedama koje je Partizan prikazivao pod njegovom palicom, da ništa ne kažemo o karanju naše drage komšinice.

Ti si prvi trener… … znate dobro na koga mislimo!

Pre manje od godinu dana Partizan je gostovao u Nišu. Pobeda bi nas približila tituli, jer je Crvene zvezda nedelju dana ranije neplanirano izgubila od Voždovca. Već su upisali bodove, pa nisu imali potrebe da kupe i nameste šta im treba.

Niš je bio prepun navijača Partizana. Ne sećamo se kada smo poslednji put videli da su svi zajedno. Nikoga nije interesovalo ko je trener, ko igra, kakva je uprava, ko kojoj navijačkoj grupi pripada, svi su živeli samo za jedno… da Partizan pobedi Radnički i primakne se na samo jednu pobedu od uzimanja već prežaljene titule. U takvom ambijentu rezultat nije mogao da izostane, Partizan je pobedio a kasnije uzeo titulu, pa i duplu krunu.

Danas, Partizan je u očajnom stanju, pa i ne čudi poraz. U Nišu jedva nekoliko stotina navijača, igrači u totalnom kanalu, trener pojma nema, sportski direktor još manje, uprava priča jedno radi drugo. Totalno rasulo! Kako stvari teku može lako da se desi da ni Evropu ne vidimo sledeće sezone.

Ko je za sve ovo kriv… riba uvek smrdi od glave. Dakle, Uprava, koja je dozvolila Ilievu da radi šta hoće. Zatim Iliev, koji je dozvolio Đukiću da radi šta hoće. Krivicu snosi i Đukić, koji očigledno nema pojma kako funkcioniše srpski fudbal, nego pokušava da nametne neki njegov sistem. Sistem koji nigde nije prošao, pa što bi u srpskoj žabokrečini. Naravno, i fudbaleri snose deo krivice, jer ipak oni taj posao rade za novac, a ne sa džak kukuruza. Ne treba zaboraviti ni navijače. Ljudi, ne interesuju nas vaši motivi nego samo ljubav prema klubu. Od trenutne garniture vođa to nismo videli, nego samo interese SNS partije.

Šta i kako dalje… kad su već bili budale, a samo budale ne nauče ništa iz svoje prošlosti, pa su doveli trenera koji nas je već jednom dosta koštao a malo doneo, sledeći potez je jasan. Uručiti ostavku treneru, ili da je on sam uruči upravi.

Ko posle Đukića… jasno je kao dan, ali neće to dozvoliti vrhovni kancelar. Neće više biti dozvoljeno da bilo ko ugrozi njegovu mezimicu.

… a vi sada slobodno glasajte na beogradskim izborima za SNS govna! Kad smo već kod tih govana, evo da vam damo spisak SNS ljudi koji su nekada bili “kobajagi” Partizanovci (namerno malim slovima).

stefan babović, darko belojević, slobodan branković, vladimir volkov, jovica elezović, goran grbović, danilo ikodinović, dejan jovović, asmir kolašinac, ivica kralj, milorad krivokapić, marko lomić, vladimir mandić, nenad mirosavljević, miroslav nikolić, đorđe pantić, đorđe perišić, predrag peruničić, veselin petrović, miodrag radović, ivan stević, milan stojanovski, željko tanasković, nikola tomasović, vanja udovičić, darko udovičić, miroslav čermelj i denis šefik