Kasno Đuka na Kosovo dođe

Fudbaleri Partizana odigrali su jednu od boljih partija, pobedili Rad sa 3:1, a da se nije desila nova krađa na Karađorđu, možda bi bodovna razlika bila smanjena. Ipak, sve je ovo prekasno jer titula je odavno izgubljena.

U prvom poluvremenu Partizan je igrao napadački fudbal, stvorio je nekoliko odličnih prilika, ali nažalost jedini gol je remek delo Tošića iz slobodnog udarca. Rad bukvalno nije uradio ništa do pred kraj poluvremena kada je sudija, opravdano, svirao penal, pa se na odmor otišlo sa 1:1.

I drugo poluvreme Partizan igra solidno, stvorio je nekoliko šansi a na gol se čekalo do 70. minuta, kada je Zdjelar majstorski prebacio golmana Rada. U 82. minutu Rad ima svoju prvu pravu priliku. Na sreću Stojković brani. Pred kraj susreta Tavamba postavlja konačan rezultat.

Da li je ovo bila šok terapija, ili samo blesak koji će brzo da izbledi znaćemo uskoro, jer već za vikend igramo protiv Čuke.

Ovoga puta ćemo zaobići trenera i komentar o njemu. Zaista više nema smisla trošiti reči na njega, a pogotovo ove iz uprave, koji su i danas kakili kako nema nikakve klauzule, ne traže novog trenera, nja, nja, truc truc….

Za kraj samo da napomenemo da je Sale Ilić odigrao utakmicu od početka. Bez starca nema udarca. Bravo kapitenčino!