Nova pobeda Partizana

Partizan je ubeležio novu pobedu, ali džaba sve to kad je titula već otišla u kolektor. Čukarički je došao da igra fudbal, a kada to neko iz domaće “Kokeza lige” uradi protiv Partizana, pretežno dobije po pi***. Hoćete bodove protiv Partizana… parkirate dva autobusa oko kaznenog prostora i čekajte jednu kontru, a dobićete je. Ako je realizujete, uzećete bar jedan bod.

Nismo se u prvom poluvremenu nagledali lepog fudbala sa dosta akcija. Štoviše, Čukarički je imao veći posed lopte, ali nije stvorio ni jednu priliku za gol. Sa druge strane Partizan je igrao na kontre, a to je urodilo plodom, i to dva puta. U 20. minutu Zdjelar, okružen sa tri igrača, ubacuje loptu do Ožegovića, a on glavom pravo do Tavambe, koji izlazi sam na golmana i to je 1:0. Prva prilika i gol. Samo dva minuta kasnije, slična situacija, a ovaj put Ožegović iz prilično teške situacije puca perfektno u kontra ugao za 2:0. Nešto kasnije mogao je Janković da se upiše u strelce, ali pogodio je spoljni deo stative. Imao je Janković još jednu priliku, ali umesto da uposli Tavambu on je pokušao da lobuje golmana, koji je bi metar od gol linije.

Na početku drugog poluvremena Pantić izvodi slobodan udarac sa nekih 20 metara. Dobar šut, ali još bolja odbrana golmana. To je bilo sve od Partizana do 66. minuta kada je Pantić uposlio Ožegovića, koji je bio u stopostotnoj šansi, ali traljavo pucao pravo u golmana. Nekoliko minuta kasnije Đerlek je bio u idealnoj poziciji da uputi šut na gol, to je i uradio ali traljavo. Do kraja susreta nismo videli ni jednu ozbiljniju priliku. Partizan je zasluženo pobedio i za sada smanjio razliku na 11. bodova.