Vučić: Kad budem na vlasti ugasiću Partizan

Naslov sve govori, a kako vidimo posao mu ide odlično. Skoro svi klubovi Partizana su u velikim  problemima, ali zato ovi iz rupe su posle gotovo 25 godina nepostojanja otvorili i šahovski klub. U zabavištima očekujemo da se otvori klikerski klub crvena zvezda.

Pre nego što je postao baja u državi Krcuniji, Aleksandar Vučić je rekao “Kada uzmem vlast ugasiću Partizan”. Da pogledamo gde smo sada u odnosu na taj period.

Košarkaški klub je u ogromnim problemima, ma šta pričao limar. Dugovi su svakog dana sve veći i gotovo je sigurno da će KK Partizan doživeti sudbinu ugašene Crvene zvezde. Najtrofejnijem treneru KK Partizan nije obnovljen ugovor samo iz jednog razloga, jer je to tražio Aleksandar Vučić. Ili Vujošević da ode, ili nema sponzora. Otišao je Vujošević, a od sponzora stižu mrvice, dok se u mutanta iz Železnika trpa i šakom i kapom.

Vaterpolo klub je upravo izgubio vlasništvo nad bazenom na Banjici. Povodom toga oglasili su se iz VK Partizan.

Viši privredni sud u Beogradu je još 1994. doneo rešenje da se SRC “Banjica” sa svom imovinom izbriše iz registra i da se to prenese na naš klub, tako da smo mi preuzeli imovinu, prava i obaveze SRC Banjica, koji se pripojio nama po tadašnjim zakonima. Tri godine kasnije je Okružni privredni sud to potvrdio posebnim rešenjem, čime je klub postao vlasnik objekta, rekla je za Novosti generalni direktor Partizana Tatijana Rakas.

Samo da vas podsetimo šta se dešavalo nekoliko godina unazad. Iako bukvalno nisu imali vaterpolo klub, Crvena zvezda je preko noći dobila više novca nego VK Partizan za prethodnih deset godina. Naravno, sve je to odrađeno preko kobajagi navijača Čede Jovanovića. Zvezda je od nepostojećeg kluba preko noći napravila evropskog šampiona. Nije to dugo trajalo, jer to mnogo košta a i poenta nije da oni budu evropski šampioni nego da se sruši VK Partizan.

Hokej na ledu. Godinama su pokušavali na sve moguće načine da skinu Partizan sa šampionskog trona, ali na ledu su crno-beli ipak pobeđivali. Onda je nekome pala sjajna ideja da se osnuje novi klub “Beograd”, ubaci određen novac, i da  se većina boljih hokejaša presele tamo.  Partizan je bukvalno ugašen, a pre nekoliko nedelja Crvena zvezda je posle Bog zna koliko godina postala šampion!

Ni fudbalskom klubu ne cvetaju ruže. Iako je klub zaradio grdne milione, predsednik kluba je objavio da je dug u stvari preko dvadeset miliona Evra. Prošle godine su nam javili da će država da uzme stadion Partizana, iako FK Partizan ima svu potrebnu dokumentaciju da je stadion naš. U klubu se ne nerviraju previše oko toga, jer očigledno tako mora da bude! Štoviše, ljudi koji vode klub se “zahvaljuju” najvećoj štetočini u istoriji SD Partizan.

Sve ovo je samo kap u moru, jer ni jedan klub Partizana ne stoji dobro. Svi su pod velikim pritiskom, dok ovi drugi se manje-više baškare. Može im biti, jer tu je Acika da pogura ako zatreba.

Da sve bude još gore po ceo SD Partizan pobrinuli su se “objektivni Grobari”. Čitajući razne navijačke forume, ne mogu a da se ne ispovraćam! Zaista je neverovatno ko sve navija za Partizan. Maloumna i nedorasla dečurlija kojoj su isprali mozak! Slika i prilika današnje Krcunije!

E moj Partizane, šta si dočekao, da  tvoji navijači podržavaju najvećeg zlotvora koji se ikada pojavio pod srpskim nebom. Čovek je pokupio sve fazone Tita, Miloševića i Šešelja, a tome dodao i neke svoje, te stvorio monstruma koji bez većih problema vlada, jer “objektivan narod” ne vidi dalje od nosa. Doduše, kakav narod takva i država.

Uopšte ne sumnjamo da će Alaksandar Vučić uspeti u nameri da ugasi Partizan, ili bar da ga svede na prosjački štap… sve uz gromoglasan aplauz “objektivnih Grobara. Jl’ bre Grobari, gde vam je obraz!!!

Srpskom narodu nisu potrebni strani neprijatelji, dovoljan je samo jedan psihopata. Umesto da se zajedno borimo protiv ovih koji bi najradije da nam ugase državu, Vučić im pomaže unutrašnjom podelom.