Tri boda su najvažnija, a sve ostalo…

Partizan je pobedio Bačku i ubeležio nove bodove, ali opet je pokazao da je realizacija rak rana ovog tima. Prvo poluvreme je bilo veoma loše, a u drugom smo gledali, interesantan fudbal, ali ne i kvalitetan. Promašiti toliko prilika je za osudu.

U prvom poluvremenu videli smo malo fudbala. Previše je Partizan grešio u dodavanju i šutevima prema golu. Već u 2. minutu penal za Partizan. Pantić je uposlio Ožegovića, golman domaće ekipe ga pokosio, a sudiji nije ostalo ništa drugo nego da pokaže na belu tačku. Ožegović postiže gol za 0:1. Postigao je Partizan i drugi gol, ali je poništen zbog ofsajda.  Zatim navijači Partizana prekidaju utakmicu ubacivanjem topovskih udara. U međuvremenu dolaze i kola za hitnu pomoć i odvode golmana domaće ekipe, koji se očigledno povredio kada je ranije srušio Ožegovića. U 29. minutu, stopostotna prilika za Partizan. Miletić odlično centrira, a Tavamba sa nekih 7-8 metara puca glavom, ali veoma loše. Domaćin je prvu i jedinu priliku imao u sudijskoj nadoknadi vremena. Luković je pucao sa nekih 25 metara, a Stojković odbranio.

Na početku drugog poluvremena, nova prilika za Tavambu, ali i ovaj put on puca u golmana. Nedugo zatim otvoren šut za Đerlaka, sa nekih 16 metara, ali i on očajno puca. U 60. minutu Radinović je izigrao celu odbranu Partizana, ali Stojković opet spašava siguran gol. Deset minuta kasnije, seriji očajnih šuteva prema golu pridružio se i Ožegović, kada je sa samo 8-9 metara pucao toliko pored gola. Samo minut kasnije nova bruka Ožegovića. Sa samo 6 metara, otvoren gol, on neometan, pogađa prečku. Utakmica je bila rešena u 78. minutu kada je Šarac debelo pogrešio. Miletić je presekao njegovo dodavanje i uposlio Tavambu, koji je bio sam i nije mu bilo teško da pošalje loptu u nebranjenu mrežu.

U 85. minutu Bačka postiže počasni gol. Domaći fudbaleri su se bukvalno prošetali kroz smušenu odbranu Partizana i postigli gol. NEVEROVATNO!!! Do kraja susreta nije se desilo ništa bitnije i Partizan, po svemu viđenom, dolazi do tri zaslužena boda, mada moralo je ovo da bude sa većom razlikom, a utakmica rešena znatno ranije.