Zbogom titulo…

Da li je iko očekivao da Đukićev Partizan pobedi u Rajkovoj rupi!!! Đukić je i danas pokazao da njegov “sistem” ne funkcioniše u Krcuniji. Nije on funkcionisao ni u drugim državama, ali to nije sprečilo čelnike kluba da ga debelo plate da bi unazadio Partizan. Da, da, prezimili smo u Evropi, nja, nja, truc, truc.

U prvom poluvremenu Zvezda je nadigrala Partizan i postigla dva gola. Partizan je pokazao jedno veliko ništa, a za to najveću krivicu snosi uprava kluba i SD, jer oni su ti koji su doveli ove, ajde da ih nazovemo “fudbalere” i trenera. Koja budala treba da budeš pa da ne shvatiš da se sa golobradom dečurlijom ne ide u rat. U stvari, možeš, ali samo ako si i planirao da ga izgubiš. Đukić je u vatru bacio Đerlaka i Markovića, a ako njima dodamo omalenog Pantića, padavičara Jankovića i nervoznog Zdjelara, uopšte ne treba da se začudimo što nas je Zvezda oduvala na sredini terena. Upravo iz grešaka koje su i nastale na sredini Zvezda je postigla dva gola, a mogla jer bar još jedan. Ne sumnjamo da će ovi mladići postati dobri fudbaleri, ali derbi nije vreme ni mesto za eksperimentisanje, ili skupljanje iskustva.

U drugom poluvremenu gledali smo veoma loš fudbal. Zvezda je branila steknuto, a Partizan nije znao kako do gola. Tek kada je u igru uveden Tošić a kasnije i Suma, Partizan je stvorio nekoliko prilika pred sam kraj susreta. U sudijskoj nadoknadi La Telek je oborio Ožegovića a Grujić dosudio penal. Čekali smo 22 godine da se svira Penal za Partizan, a sada dve na dva derbija. Siguran je bio Ožegović, a onda na scenu stupaju neredi i bukvalno tuča nekoliko fudbalera. Donald i Suma su dobili crvene kartone, a sudija je po kretanju sa centra svirao kraj susreta.

Dakle, to je to, Partizan je izgubio sa 2:1, uz to i titulu, mada nije je on danas izgubio nego ranije, zbog loših partija, pogotovo na JNA. Krivci za gubljenje titule su oni koji su prodali Uroševića, Leonarda i ostale koji su nešto znali a doveli ove što su doveli. Krivac je i sam trener, jer on uporno ne može da shvati da njegov sistem ne može da prođe u srpskoj žabokrečini. Ako neko voli da se kladi, dajemo vam 3-1 da Đukić neće uzeti ni Kup Srbije! Izgubiće ga u finalu na penale!