Šta vam nije jasno?

Dok većina navijača Partizana odavno zna s kojim govnima iz komšiluka imamo posla, ljudi u Partizanu su i dalje zatečeni.

Gospodo, šta vam nije jasno!!! Koliko puta treba da govna iz rupe napadnu naše sportiste na travi podbanjičkog kolektora… koliko puta treba da ispale magacin pirotehnike na naše sportiste i navijače… koliko puta treba da napadnu ljude iz uprave Partizana, pa da vama dođe iz dupeta u mozak.

Kada ćete već jednom shvatiti da sa njima nemamo ništa zajedničko osim isti vazduh koji dišemo. Naravno, ovo se ne odnosi na normalne navijače Crvene zvezde, sportiste i mnoge funkcionere. Zna se na koga smo mislili! Od danas treba prekinuti bilo koji dijalog sa tim kriminalcem, a sledeći derbi njemu i sličnima zabraniti ulaz na JNA.

Kad bolje razmislim, nisu ovi naši ništa bolji od onih iz kolektora. Razlika je u nijansama!

Da se osvrnemo i na činjenicu da je Đukić i dalje trener Partizana. Zaista, šta treba da se desi pa da on dobije šut kartu. Titulu smo izgubili, obrukali smo se protiv Crvene zvezde, a i osvajanje kupa je pod znakom pitanja. Da, prezimili smo u Evropi, ali i tu smo imali više sreće nego pameti. Doduše, šutnuli bi oni njega, ali problem je obeštećenje. Eh te pare!

Ukoliko ne osvojimo kup slobodno možete svi da se priključite Đukiću i sreću potražite na nekom drugom podneblju!